Saturday, 23 July 2016

Kassiopi Photo Diary & OOTD

Този пост всъщност не беше планиран, но вчера бях на разходка в едно от любимите ми места на остров Корфу- Касиопи, заедно с приятелка, и тъй като доста поснимахме, реших да разнообразя малко съдържанието на блога ( козметичните ревюта са хубаво нещо, но и те омръзват на моменти, нях нях ). По принцип снимах Касиопи, а частта с outfit of the day се получи спонтанно, и тъй като нито фотографът, нито моделът имат кой знае колко опит в тази сфера, простете, ако снимките не са on point, скоро ще станат ;) 

В началото на разходката бях с любимата ми чанта на Longchamp, подарък от мама за дипломирането ми, но тъй като се получи така, че случайно открих жълт сламен клъч, какъвто си търся от години, и то само за 12 евро, в последствие той преобладава на снимките. Гащеризонът е от любимия ми гръцки онлайн магазин Decoro и следва любимата ми в момента тенденция off the shoulder, освен това е мега удобен, а обувките са леопардови кецове на Vans, които открих пролетта в един аутлет в София за под 30 лв.
Гащеризон: Decoro / Кецове: Vans / Чанта: Longchamp / Клъч: Fullah Sugah / Гривна: Pandora / Очила: Ray Ban ( реплика ) / Червило: Golden Rose Matt Crayon 17

9 comments :

Мake me up when it is all over said...

Чудесен аутфит и много готини местенца. Щях да питам за червилото, но видях, че е упоменато. <3

Unknown said...

И ти и мястото изглеждате супер. :)

Dreamgirl said...

Много красиви снимки :) ^^

Unknown said...

Много красиви снимки, местенце и Аутфит 💕💕💕

Unknown said...

Много красиви снимки, местенце и Аутфит 💕💕💕

*murfeishun* said...

Hola, chica! Прекрасни снимки <333

Sincerely, Christine said...

Страхотни снимки! А клъчът е супер за лятото: )

Sincerely, Christine said...

Страхотни снимки! А клъчът е супер за лятото: )

Ida said...

Благодаря за коментарите! <3 Ще има и още подобни постове в бъдеще :)