Monday, 25 July 2016

Fairy Nails

Още един пост, който не бях планирала, но наскоро съвсем случайно попаднах на най- fairy ( бих казала и принцески, но мразя да говоря на "принцеса", затова няма да му сложа такова определение ) лака за нокти, който може да съществува, и просто нямаше как да не го споделя с вас. Знам, че по принцип лятото е сезонът на пастелните и неонови цветове, не на глитърите, но аз лично отдавна съм спряла да робувам на подобни неща, а и глитър + тен си е една неочаквано добра комбинация :) 

Става въпрос за номер 104 от леко позабравената серия на Golden Rose Jolly Jewels, който е в много красив убито розов нюанс и седи като разтопени скъпоценни камъни на ноктите, плюс това се оказва и много траен- вече трети ден съм с него, а е напълно непокътнат- нещо, което отдавна не ми се беше случвало, защото в момента работя много с ръцете си и лакове за нокти трудно се задържат върху тях. Накратко, определено съм впечатлена, още повече, че тази серия лакове са по около 4 лв в България.


Естествено, снимките не могат да предадат цялата му красота, но все пак можете да добиете представа. Вие падате ли си по глитъри и носите ли такива през лятото? 

До скоро!
Ида 

5 comments :

Preslava Popova said...

Глитърите са ми най-любимият вид лакове и го нося целогодишно <3 От серията Jolly Jewels нося постоянно 103 (розово злато)и 119(многоцветен глитър, взех го след като свърших любимият ми Essence Circus Confetti. 104 стои много красиво, определено ще го погледна следващият път на щанда на ГР :))

preslavasbeautydiary.blogspot.com

Кристина К said...

И аз не се ограничавам и смело си нося глитъри през лятото. Точно този скоро не съм носила, но сега ме подсети и за него. Наистина е много траен, но е и много труден за сваляне с лакочистител. Обикновено го комбинирам с друг неглитърен лак като го оставям за акцент на един или два от ноктите си, за да мога да ги почистя по-лесно след няколко дни.

Мake me up when it is all over said...

Аз глитъри си нося като акцент на безименния пръст целогодишно, някак си не се възприемам с нещо толкова крещящо на всички нокти. Но пък теб те възприемам, чуден е! :)

makemeyourinspiration said...

Някакси много нежно допълва тена и е страхотен, днес се сдобих с него и съм доволна :))))

makemeyourinspiration said...

Някакси много нежно допълва тена и е страхотен, днес се сдобих с него и съм доволна :))))