Tuesday, 10 May 2016

Първи впечатления: Orzene BB Optimum Hair Cream

Доста нетипично за мен, второ ревю на продукт за коса в блога в рамките на седмица :) Наскоро имах спешна нужда от някакъв подхранващ продукт за коса и съвсем случайно попаднах на ББ крема за коса на Orzene. Тъй като имам добри спомени от шампоаните на марката, а и защото концепцията на този продукт ми се стори интересна, реших да му дам шанс. Ползвала съм го вече няколко пъти, затова, както обещах във фейсбук, бързам да споделя мнението си за него с вас. Опаковката на продукта е много удобна и здрава, има помпичка, ухае по типичния за Orzene начин, който на мен лично ми харесва, и съдържа 100 мл продукт. Консистенцията е кремообразна, с перлено- златист цвят, съдържа миниатюрни златисти частици, които би трябвало да служат за придаване на блясък, но на косата се разтапят, така че няма да се сдобиете с диско прическа, не се тревожете. Предназначен е за суха и/ или увредена коса и обещава цели пет положителни действия- блясък, възстановяване, овлажняване, заглаждане и frizz control ( това не знам как точно се превежда на български, най- общо- контролиране на хвърченето ). Нанася се върху измита и леко подсушена с кърпа коса, като не се отмива след това. 

Продуктът се нанася много лесно на косата, не лепне, не е хлъзгав или мазен и любимата ми част- пести време, защото няма нужда да го отмивате, а само го нанасяте по краищата и сте готови. Аз лично излизам от душа, подсушавам леко косата, колкото да обера водата, и го нанасям товага. Не бих казала, че ефектът от него е уау, но действието му е като на добър балсам за коса- подхранва, заглажда, ароматизира много приятно косата и действително придава допълнителен блясък и леко намалява заплитането. Харесва ми и ще продължа да го ползвам с удоволствие именно като балсам за коса, но ако имате нужда от по- дълбока грижа, този продукт не е достатъчно силен. Въпреки това за нормална грижа е чудесен, освен това пести време под душа, което за хора като мен с много гъста коса винаги е добре дошло. 

Цена: около 5 лв 

Вие имате ли опит с продуктите за коса на Orzene? Какво е мнението ви за тях? 


До скоро!
Ида 

2 comments :

Unknown said...

Използвам го от няколко години,много е добьр,но напоследьк го няма в БГ.Ти от кьде си го купи?

Ida said...

От един голям супермаркет в Пловдив в центъра. :) Не съм обръщала внимание дали го има другаде, ще се загледам следващия път.