Tuesday, 17 May 2016

Най- известният хайлайтър на света?

Освен ако не живеете на пустинен остров ( а щом четете този пост- едва ли ), най- вероятно сте чували за прословутия хайлайтър на theBalm Mary-Lou Manizer, който напоследък нашумя дотолкова, че присъства във всяко едно видео или пост с любими продукти за изминалата година, които съм гледала/ чела. Както може би знаете, аз съм заклет фен на Soft & Gentle на МАС, но дори и той на моменти омръзва, така че, когато ми се отдаде възможност да купя хайлайтъра на theBalm, любопитството ми надделя и не можах да устоя. И така, наистина ли Мери Лу заслужава титлата "Най- известен хайлайтър на света"? 
Май отговорът на този въпрос е положителен. Хайлайтърът идва в страхотна ретро опаковка, която е много стабилна и освен това- съдържа много хубаво огледало. Срещу 38 лв ( доста прилична цена, между другото ) получавате 8.5 грама продукт, който най- вероятно ще ви стигне за няколко години редовна употреба. 

TheBalm предлагат 3 нюанса хайлайтъри- Синди, който е по- розов, Бети- който е по- скоро бронзант, и най- известния- Мери, който е с перфектния за хайлайтър нюанс- нещо като шампанско, нито прекалено златен, нито пък сребрист, а някъде по средата. Продуктът е изключително фино смлян, което означава, че действително получавате озаряване на кожата, без каквито и да било брокати и подобни нежелани ефекти- стои изумително красиво на кожата. Тук е мястото да кажа, че е изключително наситен- едно съвсем леко топване с четка и нанасяне на лицето е равнозначно на наситен, почти in your face хайлайт ефект, така че ако си падате по по- незабележимия грим, този продукт не е за вас. Ако обаче като мен сте заклети поклонници на силния хайлайтър, определено ще се влюбите в Mary- Lou. Всъщност, ползвам го всеки ден, откакто го имам, а МАС си почива в шкафа, което значи много. Използвам го както за хайлайтър, така и за озаряване под веждата, когато правя по- драматичен грим, спокойно може да се използва и като сенки за очи. Нещо, което също много ми харесва в него, е че е и много траен- стои на мястото си, докато не го сваля, а поради силната си пигментираност е и изключително икономичен, така че си струва абсолютно всяка стотинка. 

Наистина, много суперлативи по адрес на един продукт, но определено този е от онези неща, които откриваме понякога и в които се влюбваме още от първото нанасяне, и отсега съм сигурна, че ще намери място в годишните ми любимци. Well done, theBalm, very well done! :) 

Mery- Lou Manizer се продава в Debenhams Bulgaria за 38 лв, откъдето го купих и аз, както и онлайн в магазин Enzo, където струва 35.90 лв ( но там трябва да платите и доставка, която го оскъпява леко ).  

Вие успяхте ли вече да пробвате Mary- Lou? Споделяте ли мнението ми?

До скоро! 
Ида 
4 comments :

Veselina Valkova said...

Споделям мнението ти.Дълго отлагах покупката му, но после съжалих, че не съм го взела по-рано :)

MerryStef said...

Ех, значиии! Сега ще трябва да купувам и аз хахах
Ама май ще взема малката палитра с трите вида, че Синди ме привлича доста :D
Снимките са разкошни ;) <3

Ida said...

Даа, нали :)

Ida said...

Ами да, добра идея е това, той е безкраен този хайлайтър, така че и аз сега обмислям палитрата, заради другите два хахах
Благодаряяя <3