Sunday, 24 April 2016

Essence- Take A Break

Ако като мен обичате светлите, пастелни лакове, предполагам знаете, че макар и много красиви и стилни, около 90% от тях са истински кошмар за нанасяне- прозрачни, неравномерни, балончести, на черти и т.н. и е истинско постижение да открием на пазара светъл лак, който да седи по еднакъв начин и в бутилката, и върху ноктите. Е, съвсем наскоро аз успях да открия един такъв. 


Става въпрос за Take a Break от новата серия на Essence Colour & Care, която съдържа още 3 пастелни нюанса, не само придаващи красив цвят, но и подхранващи ноктите. По въпроса доколко подобряват състоянито на ноктите все още нямам мнение, но цветът определено е страхотен- изключително пигментиран пастелен нюд, нещо средно между бяло и прасковено. За пълно покритие ( като на снимките ) са необходими два тънки слоя, съхне бързо и направо "свети" върху ноктите- мисля, ще за лятото с тен ще е направо убийствен. По отношение на трайността- по принцип лаковете на Essence не са най- трайните възможни върху моите нокти, но в това отношение този се държи по- добре от редовната серия на марката- вече трети ден съм с него, а все още е абсолютно непокътнат. 

Накратко- наистина съм впечатлена от този лак, ако търсите свеж и покривен пастелен нюанс за пролетта, мисля, че няма какво да се колебаете :) Цената му също е доста приемлива- 4.39 лв. Много ми харесва и дори в момента обмислям ( и се стремя да се въздържам от ) другите нюанси от серията. 

До скоро!
Ида 

14 comments :

Innah Kostova said...

оооо, прекрасно! Не е толкова in your face като чисто бял лак, много умерен цвят, тъкмо такова си търся!

Кристина К said...

Стои ти страхотно! А с тен и аз мисля, че ще е убийствен!

Unknown said...

Ама че е хубав. Купувала съм си няколко такива на различни марки и винаги се разочаровам от резултата. Дано и аз да успея да го намеря.
Latest Post | Girl's Temptations

Ida said...

Много добре го описа :) Наистина е супер, отсега усещам, че ще ми е сред top picks това лято.

Ida said...

Благодаря! Да, нямам търпение да проверя как ще е с тен хихи

Ida said...

Мисля, че ще го откриеш лесно, на всички стелажи на Есенс го виждам в момента. Аз продължавам да обмислям другите цветове, най- вече прасковения хах

Veselina Valkova said...

Много готин цвят, който наистина ти стои страхотно :))

Angelina Angelova said...

Страхотен е, аз мислех да пропусна този и да си взема розовеещия, но сега ги искам и двата!

Ida said...

Благодаря! :)

Ida said...

Ами аз вече реших да купя и прасковения, хахах, няма как :Р

makemeyourinspiration said...

Аз също имам розовия и мисля да изкупя цялата серия, за първи път ми се случва да е толкова добър светъл лак :))) Благодаря, видях го първо тук!

fifi said...

Много благодаря за препоръката, отдавна търся нещо такова. Днес си го купих и съм супер доволна, ще си взема и лимонения :)

Ida said...

Радвам се, че ти е харесала серията, наистина е много сполучлива! :)

Ida said...

Аз ще си купя и прасковения, отдавна търся като него, но сега като спомена лимонения, ми се прииска да взема и него хахах ужас! Наистина рядко се случва светъл лак да е толкова добър. :)