Wednesday, 16 March 2016

Project Ten Pan

Project Ten Pan е идея, която набра популярност сред бюти средите преди няколко години и която аз лично определено подкрепям. Както много пъти съм споменавала, не си купувам голямо количество гримове, стремя се да имам само неща, които ми трябват и да не правя излишни покупки, затова и идеята на проекта- да изхабим до дъно определен брой продукти, много ми допада. Ето и кои десет продукта ще се опитам да изхабя през идните месеци:Оказа се, че имам за доизхабяване доста на брой фондьотени, което предполагам се дължи на факта, че обикновено ползвам един фондьотен почти до края, след което си купувам нов и спирам да използвам предния, като малко количество от него остава. Такъв е случая и с последните няколко фондьотена, които съм ползвала, така че всичките влизат в списъка за доизхабяване. 

Както се вижда от снимката, Whipped Cream на Max Factorревю ) е почти изхабен. Фондьотенът е чудесен, с приятна мека консистенция, много добра покривност, нанася се лесно и равномерно и издържа дълго време на лицето, придава и страхотен матиран ефект, така че май е време да го доизхабя.

От миналото лято насам True Match на L'oreal се беше превърнал в любим мой фондьотен. Аз имам весията от преди да сменят формулата му и в момента ми е останало съвсем малко на дъното, което принципно пазя за специални случаи, но тъй като открих нов любимец отново от L'oreal- Infaillible 24h Mat, скоро ще се постарая да го свърша.

Един от любимите ми продукти за лятото е слънцезащитния фондьотен на Shiseidoревю ), който за момента ми е леко тъмен, но планирам да го привърша това лято, защото го имам от доста време, а и искам да пробвам други неща. 

Накрая, искам да изхабя и един СС крем, който имам от миналата пролет и много харесвам, тъй като придава чудесен свеж вид на лицето- СС крема на Essence ревю ). От него имам доста, може би около половината, но искам да го изхабя, защото ми се ще да пробвам СС кремовете и на няколко други марки.


Сред нещата има само един представител на бялата козметика- маската с чаено дърво на The Body Shopревю ), която много харесвам и ползвам почти всяка седмица, но явно е от безкрайните продукти, които все едно никога няма да свършат. Въпреки това искам да я привърша, имам я от повече от година и мисля, че вече и е време. 

Друг такъв продукт е ружът на Nars Deep Throat, който е страхотен прасковен нюанс и който дълго време носех ежедневно, но който беше изместен от нов любимец- Sugarbomb на Benefit. Все пак е почти изхабен и мисля да се постарая да го приключа тази пролет. 

Следва един продукт, който обожавам, въпреки че никога не съм му правила ревю в блога- джъмбо молива на Rimmel в цвят Rose Gold, който носех абсолютно всеки ден миналото лято и който е почти към края си. Моливът е разкошен, нанася се лесно, има страхотен бронзов цвят и трае по цял ден, без да се събира в сгъвките на клепача, и то без да се нанася база за сенки под него, и като го изхабя, със сигурност ще си го купя пак. 

Червилото МАС Red беше първото ми на марката и съм го носила на доста важни за мен събития, така че има донякъде и сантиментална стойност. Нося го доста често, но все още имам много от него, така че ми се иска тази година да го изхабя. Според мен е must have, ако си търсите класическо, наситено червено, и определено си заслужава парите, защото е един от продуктите, към които се връщам отново и отново. 

322М на Lancome пък е страшно красиво прасковено червило, идеално за идващата пролет, и тъй като го имам в мини размер, мисля, че е време да се постарая да го привърша през следващите няколко месеца. 

Накрая, сенките на Chanel Illusion d'Ombre бяха най- топ продуктът преди няколко години, и аз есествено се сдобих с два цвята, от които са ми останали само Illusoire- страхотен сиво- лилав нюанс, който е супер за ежедневен грим и седи много нежно на очите. Сенките обаче вече проявяват признаци на засъхване, така че няма да е зле да се разбързам и да ги изхабя възможно по- бързо.  

И така, това са десетте продукта, които си поставям за цел да изразходя тази година и се надявам да успея. :) 

До скоро!
Ида

1 comment :

Angelina Angelova said...

Много хубави продукти си подбрала :) Ще ми е много любопитно да проследя как се развива предизвикателството.