Tuesday, 19 January 2016

Golden Rose WOW Nail Color 07

Ако четете редовно блога, то със сигурност знаете, че съм голям фен както на Golden Rose, така и на лаковете за нокти. Отне ми известно време, преди да успея да пробвам последната серия на марката- WOW Nail Color, но накрая успях и мога да ви кажа, че многото положителни отзиви за тях са съвсем на място. Лаковете от серията WOW са в миниатюрни, супер сладки опаковки от 6 мл и струват само 0.99 лв. Аз си взех на първо време три цвята за проба ( тук е мястото да спомена, че имат страхотни и много интересни цветове, които не се срещат толкова често при други серии ), но като мой любимец до момента се очертава номер 07- прекрасен нюд със сиво- лилав подтон. 

Лакът е супер качествен- два пласта са му напълно достатъчни, нанася се равномерно въпреки светлия си цвят, съхне бързо и издържа 10 дни- не се шегувам, на десетия връхчетата ми се бяха позабелили само на два нокътя и го свалих, просто защото ми беше омръзнал. 

Накратко- Golden Rose отново предлагат качество, доста надвишаващо цената им, и със сигурност това няма да е посленият ми лак от серията. Ако си търсите красив и траен лак на ниска цена, мисля, че няма да останете разочаровани. 

Вие пробвали ли сте ги? Харесвате ли лаковете на Golden Rose?

До скоро!
Ида

10 comments :

Innah Kostova said...

О, много съм далеч от впечатлена. Качеството не е същото като при редовните серии в никакъв случай. Формулата е по-рядка, ама това го оставяме, издръжливостта е покъртителна. Аз си знам, че няма лак, който да изтрае 10 дни при мен, но при все старателното лакиране (обичайната процедура, нищо повече), след по-малко от 48 часа имах обелено. Бях с червено, та си личеше от самолет :(

Ida said...

Еее, това е супер гадно! :( Другия цвят, който имам, е тъмносиньо и пак е супер траен и покривен при мен.. Може би е до нокти, защото за първи път чувам подобен отзив за тази серия, все положителни съм чела.

All my passions said...

страхотни са наистина!! аз също имам няколко цвята, даже съм писала в блога, единственото което ме дразни по щандовете е, че продавачките крият мострите, а лакчетата са изсипани в големи купи , с цел" да не би да си харесаш цвят от палитрата и тя да трябва да рови в голямата купа, за да го изнамери"

Unknown said...

И аз имам един и съм много доволна 😊 малката опаковка е плюс, а за издръжливост е супер. Моят е перлен, ако има значение.

*murfeishun* said...

О, искам, искам и е под номер седем мое любимо число :))

Ida said...

Оо, да, това наистина е много изнервящо, и мен много ме дразни :(

Ida said...

Съгласна съм, че е плюс малката опаковка :)

Ida said...

Ами хайде де! :)

Smileystylelady said...

Фен съм на останалите серии на марката, но след този пост ще взема и WOW лак, а за трайността от 10 дни дали ползваш някакъв по - специален топ лак?

Ida said...

Ползвам основата и топ лака на Есенс, с тях лака е бетон :)