Saturday, 16 January 2016

Руж Benefit Sugarbomb

Опитвам се да напиша днешната публикация вече няколко месеца, защото е за продукт, мнението ми за което се промени неколкократно, откакто го имам, и исках да съм напълно сигурна какво мисля за него, преди да го споделя с вас. Става въпрос за един от най- известните продукти на американската марка Benefit- техния руж в кутия, като моят нюанс е Sugarbomb.От много време искам да изпробвам ружовете на марката, няколко пъти дори съм била на ръба да си купя, като основно обръщах внимание на Coralistа ( най- голямата им класика ) и Rockateur, но все ме спираше високата цена от над 30 евро. Преди няколко месеца обаче PR-ите на Benefit ми изпратиха няколко продукта на марката, сред които беше и ружа в цвят Sugarbomb. Честно казано, от всички ружове на Benefit Sugarbomb винаги ми се е струвал най- малко интересен, най- вече защото го намирах прекалено светъл и подходящ най- вече за блондинки. В началото след като го получих, го бях суочнала няколко пъти, но ми се стори доста твърд, слабо пигментиран и като цяло- нищо особено. След известно време обаче реших да му дам втори шанс и се оказа, че явно е трябвало малко да се "разработи", защото сега го намирам за просто страхотен.

Pужът е в много стабилна картонена кутийка с красив и запомнящ се дизайн и съдържа огромното количесво от 12 гр продукт ( за сравнение- повечето ружове са 6 гр ). Има и разкошен аромат на цветя. Самата пудра е в четири цвята- кайсиево, студено розово, бебешкорозово и коралово, но е много трудно да се използват поотделно, реално цветът на ружа е смесица между четирите нюанса, от марката го определят като "захарно прасковено- розово", и това описание доста му подхожда. За съжаление е супер трудно да му се направят кадърни суочове, затова и няма в публикацията. Консистенцията му е много мека и фина, не се разпрашва изобщо и предполагам ще стигне за няколко години употреба.

На моята сравнително светла кожа ружът придава много интересен светъл топло- коралов оттенък със сатенен финиш, страшно красив е и нямам друг руж с подобен цвят в колекцията си. Нанася се много лесно и с него е практически невъзможно да се сгреши, колкото и да наслоявате- първо, защото се прелива много меко и лесно, и второ, защото е наистина светъл. Това, което го превърна в мой любимец обаче не е цвета му, а колко невероятно траен е- този руж седи на мястото си от сутрин до вечер и не помръдва при никакви обстоятелства, определено е най- трайният руж, който някога съм пробвала ( и измества предишния ми любимец от Nars ). Случвало ми се да ме вали с него, да престоява над 12 часа на лицето ми и т.н. и пак е там, и то почти непокътнат. С една дума, много ми харесва, дори влиза в категорията любими. Ако сте със светла кожа, определено ви препоръчвам да го погледнете.

Като недостатък на ружовете на Benefit мога да посоча, освен високата цена, липсата на голям избор от цветове. Ако ви допадат някои от класиките им обаче, мисля, че няма да останете разочаровани- наистина качеството е много високо и получавате голямо количество продукт за парите си.

Вие пробвали ли сте ружовете на Benefit? Кой е любимия ви?

До скоро!
Ида

5 comments :

*murfeishun* said...

Аххх искам снимка на тази красота върху твоето лице, за да я видя в пълната и прелест ;) И аз си мечтая за Rockateur :)) Задължително ще се замисля още повече над него след това ревю!

MaquiLab said...

Именно цената ме спира да пробвам ружовете на Benefit, а и мисля, че Sleek/Bourjois са им добър заместник за доста нюанси. Много ми харесва комбинацията, която си направила на снимките - Джейн Остин и Benefit са интересен избор :)

Ida said...

Ще има, като се сдобия с подходящата техника :) Rockateur ми е най- мечтания руж на мен.

Ida said...

Хаха, благодаря! :) За ружовете на Sleek нямам мнение, но мога да ти кажа, че Бенефит са в пъти по-добри като качество от Буржоа, въпреки че Буржоа имат повече нюанси. Реално погледнато, един руж зе изхабявя с години, а този е огромен, така че според мен си оправдава парите горе- долу.

Unknown said...

Аз не съм пробвала ружовете им още, но Хула бронзанта е страхотен!