Sunday, 20 December 2015

Sephora Cream Lip Stain

Тъй като до края на тази година остават по- малко от две седмици, напоследък се замислям кои са били любимите ми продукти през 2015. И така, подготвяйки се за тази публикация, осъзнах, че досега не съм писала за матовите червила на Sephora, а всъщност двата цвята от тях, които имам, са вероятно най- любимите ми и носени червила в момента, и определено заслужават отделен пост. Тези течни червила са толкова хвалени, че е почти невъзможно да не сте чували за тях, и след като ги изпробвах, мога да потвърдя- невероятни са и дори бих казала, че ако всичките ми други червила внезапно изчезнат, пак ще съм напълно доволна и само с тези двете, просто покриват и дори надминават всичките ми изисквания. 

Червилата са в стандартна опаковка с апликатор и съдържат 5 мл продукт. Аз имам два цвята- 01, което е класическо, наситено червено, и 03- страхотно динено. Ако трябва да съм честна, няма нещо, което да не харесвам в тези червила. Текстурата им е прекрасна- изключително плътен, наситен и равномерен цвят се постига само с един тънък слой, апликаторът е много удобен и прецизен, финишът е изключително красив и абсолютно матов. Веднъж нанесени, изсъхват супер бързо, и не помръдват изобщо с часове. Въпреки, че са матови, на мен лично са ми супер комфортни на устните- буквално ги нанасям и забравям, че са там, изобщо не ги усещам. Изключително трайни са, само се изтриват леко във вътрешната част на устните при ядене, но освен тогава, изобщо не помръдват, каквото и да правите, плюс това не оставят следи, нито по чаши, нито по бутилки, никъде, което е направо чудесно. Много от матовите червила действат изсушаващо на устните, но не и тези- след като ги махна, устните ми не са нито изпъхнали, нито пресушени, а се чувстват съвсем нормално. С една дума- разкошни са. <3

По отношение на махането- малко са трудни, аз лично като най- лесен метод съм открила ползването на дегримиращо олио. Изключително много ги харесвам и доста ме е яд, че нито един от другите налични цветове не ми допада особено, иначе бих си купила и други. Препоръчвам серията горещо!

Цена: около 20 лв в магазините на Sephora.
Вие пробвали ли сте тези червила и какво е мнението ви за тях?

До скоро! 
Ида

2 comments :

Angelina Angelova said...

Точно заради цветовете още се въздържам, бях си харесала прословутия номер 13, но на моята кожа той лилавее, вместо да е неутрален.

Ida said...

Този 13 и мен ме блазни, но трябва да го пробвам. Според мен с 1 ще си трепач ти :) Пробвай ги, нищо, че имаш подобни ;)