Monday, 9 November 2015

Golden Rose Velvet Matte Lipstick 29

Всички знаем и обичаме супер успешната матова серия червила на Golden Rose- Velvet Matte. Е, наскоро те обогатиха и без това прекрасния си набор от цветове с три нови нюанса, при това доста интересни- един нюд, един тъмнолилав и един, който е живо олицетворение на думата "вамп". Е, точно за него ще ви разкажа днес. 
Става въпрос за номер 29, който е нещо средно между тъмнолилаво и тъмнокафяво- изключително тъмен, вамп цвят, пред който предишния най- тъмен от серията- 23 ( ревю ) изглежда като невинен нюд ( справка- горната снимка ). Честно казано, толкова е тъмен, че като го съм с него, се чувствам като в черно- бял филм. Определението е странно, но повярвайте ми, отива му. 

Консистенцията му е като типичната за матовата серия червила, с тази разлика, че се нанася доста по-неравномерно, предполагам заради изключително тъмния му цвят. Затова за прецизно нанасяне отива малко повече време. Иначе това, което ми харесва, е че не оцветява устните, въпреки че е толкова тъмно. 

Харесва ми, но все още не съм събрала смелост да го нося навън, просто ми се струва толкова тъмно, че чак ме прави "измита", но въпреки това, ефектът от него някак си ми допада и нищо чудно скоро да се престраша да се покажа така пред хора ( предупредени сте ). Ето и една лоша снимка как стои, наживо е малко по- тъмно и по- лилаво:


На вас харесва ли ви? Бихте ли носили подобен нюанс?

До скоро!
Ида3 comments :

Snejana Atanasova said...

оохо... много ми харесва. Ще се купува! :D

Ida said...

На теб ще ти седи убийствено! Имай предвид, че отнема 3 минути, за да се нанесе равномерно, да не кажеш, че не съм предупредила :Р

The black orchid said...

Цветът е повече от разкошен, явно ще се купува :)