Saturday, 24 October 2015

The Body Shop Honey Bronze Bronzing Powder

Дълго време се чудих дали да пиша за този продукт, защото за него можете да намерите огромно количество ревюта в интернет и е една от най- популярните и използвани бронзиращи пудри на пазара. Все пак, реших да споделя и моето мнение за него, с надеждата да съм полезна. Става въпрос за бронзъра от една от най- обичаните серии на The Body Shop- Honey Bronze.Сдобих се с него в началото на лятото и от тогава го използвам ежедневно и го харесвам наистина много, разбирам защо има такъв култов статус. Опаковката му е много красива и стилна, с гравирана медена пита върху капачето, изключително здрава и компактна, затваря се много добре, съдържа чудесно огледало, и изглежда като на в пъти по- скъп и луксозен продукт. Самият бронзър се предлага в пет нюанса, като аз имам последния- 06 Dark Copper Matte, който според мен далеч не е чак толкова тъмен, колкото си го представях. Всъщност, бях се насочила към някой от първите номера, но след дълго чудене и проби в магазина реших, че този нюанс ще ми пасне най- добре, и мисля, че не сбърках. 

Самият бронзър е пресован под формата на медена пита, което се дължи и на меда в състава му. Изключително фино смлян е, консистенцията му е копринена, освен това е напълно матов. Блендва се супер лесно по лицето и никога не изглеждам оранжева, когато съм с него, а затопля тена по красив и естествен начин. Случвало ми се е дори да го нанеса с пръсти и пак се разнася много лесно. Съвсем малко количество е необходимо за постигането на добър резултат, защото е много пигментиран. Другото, което много ми харесва, е че е дълготраен- седи си на мястото, без да се размазва и свлича, което е страхотно за по- топлите дни, въпреки че аз го нося целогодишно. Накратко, намирам го за страхотен продукт и го препоръчвам със сигурност.

Като недостатък мога да определя факта, че се намира трудно на българския пазар, успявам да го открия само на сайта mybodystore.bg, въпреки че дори и там ги няма всички нюанси. Ако имате достъп до марката- задължително го пробвайте, мисля, че ще останете доволни. 

Вие пробвали ли сте го? Коя е любимата ви бронзираща пудра?

Поздрави,
Ида


2 comments :

Veselina Valkova said...

Наистина страхотен бронзър, който си заслужава.Аз го имам в Medium matte 03 и ми е малко светъл, но нямаше как да пробвам онлайн и разчитах само на суочове от ревюта :)

Unknown said...

Определо ми е фаворит и страхотно ревю ( http://bonbonki.blogspot.com/)