Tuesday, 13 October 2015

Benefit They're Real Mascara: Review & Giveaway

Да пишеш за култови продукти, любими на много жени по света, не е лесно, първо, защото те са с едва ли не "звезден" статут в бюти средите и се чувстваш до известна степен длъжен да се влюбиш в тях от първо ползване, и второ, защото, след всички хвалби си представяш нещо едва ли не чудотворно и очакванията ти са много по- високи, отколкото към по- обикновен и не толкова популярен продукт. Точно такъв e случаят със спиралата на Benefit They're Real. Няколко факта- това е най- продаваната спирала за мигли в Англия, като една опаковка от нея се продава на всеки 15 секунди, а освен това е носител на редица награди, сред които Women's Health Beauty Awards, Allure Readers' Choise, NYLON Beauty Awards, Temptalia Readers' Choice Awards и т.н. Да не говорим, че е герой на почти всеки бюти клип в последните няколко години. И така, сами виждате, няма как да нямаме високи очаквания към нея. 

Моята среща със спиралата беше доста случайна, тоест, не съм планирала покупката и. Търсех си нова спирала, а по това време бях в Гърция, където дрогерийните марки са на леко преувеличената цена от 12 евро. В същото време тази спирала беше намалена на 18 евро ( от 30 ) и, тъй като бях слушала толкова много оди за нея, реших да дам няколко евро повече и да проверя лично за какво точно е целият този шум. Използвам спиралата вече повече от 2 месеца, така че мисля, че мнението ми за нея е оформено окончателно. От сега ще кажа- да, спиралата е много хубава, но не, не смятам, че е най- добрата, която можете да намерите на пазара.

Какво обещава спиралата?
Да ни дари с мигли, каквито не сме виждали досега, благодарение на иновативната си формула и специалната си четка с два различни вида власинки. Според производителите, спиралата дава изключителна дължина, обем, извивка и дълготрайност, като повдига миглите от корена и променя цялостно вида им, до степен да изглеждате, все едно сте с изкуствени мигли. Тайната се дължи на специалната четка, която си има и специален начин на ползване- първо нанасяте туша хоризонтално с широката част на четката, а след това- вертикално с върха и. 


Моите впечатления
Опаковката и е много красива и стабилна, а също така компактна. Ако изключим по- интересното връхче с дълги власинки, четката по мое мнение е по- скоро стандартна, но пък си върши работата много ефективно. Това, което ме впечатли в началото, е колко бързо се постигат добри резултати- буквално с 2-3 движения ( знаете как някои спирали отнемат по няколко минути старателно нанасяне, за да произведат задоволителен резултат- тази не е от тях ). Действително се усеща едно повдигане на миглите, като спиралата придава страхотна дължина и отлична извивка, и ви прави да изглеждате с много повече мигли, отколкото всъщност имате, самите мигли изглеждат някак по- гъсти. Ефектът се запазва цял ден, без да се размазва и разтича около очите.

Какво не ми допада?
Като цяло спиралата ми харесва, но има две неща, които ме дразнят и и пречат да се превърне в мой любимец. Първо, четката е ужасно твърда, до степен няколко пъти едва ли не да наранява очите при нанасяне. Леко дращи и това никак, ама никак не ми харесва. И второ- не придава обем. Наистина прави миглите дълги, гъсти и извити, но завършекът е по- скоро все едно имате естествено страхотни мигли. Това не е лошо, но аз лично харесвам спирали, които правят миглите плътни и придават обем.

Струва ли си?
По- скоро да. Спиралата действително е хубава, но е по- подходяща за любителите на естествено изглеждащите мигли. Ако търсите супер обем и плътност, то това не е вашата спирала. Освен това цената и е много висока, така че не мисля, че бих платила цялата сума, за да си я купя. Ако обаче цената за вас не е проблем, то препоръчвам да се пробва, все пак едва ли е станала любима на толкова хора без причина.

На лявото око съм със спирала, а на дясното- без.

GIVEAWAY

И така, след това дълго и пространно ревю, идва частта- изненада =) Преди седмица, доста неочаквано за мен, получих колет с продукти на Benefit за проба, сред които беше и тази спирала. Тъй като аз вече съм я пробвала, реших да зарадвам една от вас, която ще получи спиралата They're Real в оригинален размер. Какво трябва да направите, за да спечелите:

1. Да сте фен на фейсбук страницата на блога.
2. Да харесате линка към публикацията във фейсбук. 
3. Да ми оставите коментар под линка с имейл за връзка в случай, че спечелите. 

Giveaway- ят ще е отворен от днес, 13.10, до 27.10 включително, тоест две седмици. След това ще събера имената на всички, взели участие, и ще изтегля името на печелившия на случаен принцип. На 28.10 ще изтегля победителя и ще се свържа с него. Той ( тя? ) ще има време два дни да ми отговори. Ако това не стане в рамките на два дни, ще изтегля друг печеливш. И така, успех на всички!

Поздрави,
Ида

8 comments :

All my passions said...

Много дорбо ревю!

All my passions said...

Много дорбо ревю!

Sincerely, Christine said...

Преди време си бях купила сет с мини продукти на Benefit и един от тях беше именно тази спирала. И на мен тя не ми хареса и не оправда 5 звездния си рейтинг. Четката и е ужасно твърда и при мен започна да се рони след 2 седмици употреба (може и да е защото е била в мини разфасовка). Освен това наистина се маха трудно, не невъзможно, но определено ми костваше повече усилия и дегримьор, за да я сваля вечер.

Hunting for beauty said...

Знам за теб! ;) На мен пък минито от сета ми се стори невероятно! Ахнах с глас направо! :) :D

Ida said...

Кристин, твърда е четката определено, но поне при мен се маха лесно и не е имало ронене, може действително роненето да е било, защото е мини. Аз я махам с олио или с мицеларна вода и нямам проблеми. Диана, радвам се, че на теб ти е допаднала! :)

beautylovesbooks said...

На мен това ми е една от любимите спирали, но наистина придава естествен вид на миглите! Аз просто такъв харесвам!

Unknown said...

От около седмица съм с такава спирала. Не е лоша, но честно казано, не виждам и УАУ ефекта. Мисля, че със спиралата на Astor Seduction codes 1 получавам подобен, ако не и по-добър ефект. Голям проблем със спиралата ми е слепването на мигли. Но пък не мърда цял ден!
И в този ред на мисли: Ида, с какво олио я махаш? При мен също е голяма мъка и пробвам комбинацията от рициново масло за няколко минути и после мицеларната на Гарниер. Още обаче не съм сигурна, че е оптимален вариант. :/

Ida said...

Махам я с олиото с лайка на The Body Shop, наистина с олио се маха доста по- лесно, отколкото с мицеларна вода. А тази спирала на Астор ме заинтригува, ще я погледна :)