Tuesday, 22 September 2015

Моливи за очи Rimmel Exaggerate Waterproof Eye Definer

Преди доста време от онлайн магазина parfimo.bg се свързаха с мен с предложение да изпробвам част от асортимента им. Аз се съгласих, защото можех да избера каквото на мен ми харесва- тоест, продукти, които наистина бих си купила, а и защото предлагат Rimmel- една от любимите ми марки, която, за съжаление, по някакви незнайни причини не се продава на Корфу. Спрях се на два молива за очи от серията Exaggerate, защото винаги съм в търсене на такива, които да се задържат за повече от 2 часа върху супер мазните ми клепачи, а тези обещават водоустойчивост и дълготрайност, плюс това бяха силно препоръчани от любимата ми Fleur de Force преди известно време, така че не се колебах дълго, преди да ги добавя в кошницата. Спрях се на два цвята- класическо черно ( 262 Blackest Black ) и телесен нюд ( 213 In The Nude ). Моливите от тази серия са автоматични, от едната страна имат гъбичка, ако искате леко да ги размажете за получаване на опушен ефект ( аз лично я използвам най- вече за леки корекции, не за опушване ), плюс вградена мини- острилка, която се намира под гъбичката. Бих ги определила по- скоро като леко сухи, не като мазни ( каквито са например моливите на Impala и Urban Decay ), но въпреки това се нанасят много лесно и равномерно, без да дразнят окото. Обикновено нанасям черния като очна линия и във водната линия на окото, а бежовия- във вътрешния ъгъл за леко озаряване, и трябва да кажа, че не помръдват от момента, в който ги сложа, до момента, в който ги сваля, около 10 часа по- късно. Във водната линия черният молив издържа около 6 часа, без да избледнее, и то в супер влажен и горещ климат, което си е направо невероятно постижение. Не се размазват, не се събират във вътрешния ъгъл на окото, нито пък се отпечатват върху горния клепач и ви оставят с вид на енот- най- омразното ми нещо, което доста други черни моливи правят. Наистина съм супер впечатлена от тях, от трайността им, от това колко лесно се използват и колко компактни и удобни са. Единственият им недостатък за мен е, че свършват малко бързо, но цената им е изгодна, така че това не е кой знае какъв проблем. Мисля, че ще в скоро време ще си взема още цветове от серията, със сигурност сребърния, черния с блестящи частици и сливовия, и мога дори смело да заявя, че това са любимите ми моливи за очи в момента. 

Цена: по магазините в България май не се намират, но в parfimo.bg- 3,60 лв. 

До скоро!
Ида

* Продуктите са ми предоставени за проба от представители на магазин parfimo.bg. Мнението ми за тях е напълно откровено и не съм получила никакво финансово обезщетение за това ревю. 

3 comments :

*murfeishun* said...

Заинтригува ме :)) Хубаво ревю!

Funny Bunny said...

Чудесно изглеждат, аз по принцип харесвам и обикновените им Scandaleyes моливи, така че ще пробвам задължително. По българските магазини обаче ги няма, дано ги заредят.

Teti H. said...

Търся си такова бежово отдавна, дано да не забравя да го потърся.