Monday, 13 April 2015

Catrice Luminous Lips Lipstick- Don't Mind The Pink

Както знаете, аз съм запален почитател на продуктите за устни, така че когато от една от любимите ми марки Catrice пуснаха нова серия червила на пазара миналия месец, нямаше как да ги подмина. Серията се нарича Luminous Lips, обещава интензивен блясък и полупрозрачен цвят и се предлага в 14 различни нюанса, повечето от които неутрални, но и няколко по- ярки.Аз естествено грабнах най- яркия възможен от всички- Don't Mind The Pink, който в гилзата изглежда като наситено розово- коралово, а върху устните седи по- скоро като полупрозрачно розово.

Какво ми харесва в червилото:
- Опаковката е много стилна, тежка и стабилна, усеща се като на червило от по- висок ценови клас. Ароматът на продукта е съвсем лек и почти недоловим. 
- Нанася се много лесно, буквално се плъзга по устните. Върху тях се усеща по- скоро като балсам за устни, отколкото като червило, изобщо не е тежко.
- Придава много красив бляскав ефект и полупрозрачен цвят, текстурата му седи някак си гелообразна и изглежда по- скоро като гланц за устни, отколкото като червило- ефектът определено ми харесва много. 
- Изобщо не изсушава, а напротив- дори бих казала, че леко хидратира устните.

Какво не ми харесва:
- Не е никак трайно. Без да ям и пия, издържа малко повече от час, което не е особено дълго време за червило, но предвид гланцообразната му текстура, това най- вероятно е нормално. 
- След гореспоменатия час, червилото просто изчезва, като остава само лек намек за цвета му. Това, което намирам за основен негов недостатък  обаче е, че оставя грозна черта насъбрал се продукт от вътрешната страна на устните- такова нещо досега не ми се е случвало с друго червило и никак не ми допада.

Ето и как стои върху лицето ми:


Като цяло не е лош продукт, харесва ми много какъв красив блясък придава на устните, но наистина не е трайно. Все пак бих си взела и още някой нюанс от серията, има много красиви нюд цветове, може би при тях няма да го има проблема с линията във вътрешната част на устните. По принцип страшно много харесвам редовната серия червила на Catrice ( в черната гилза ), но за новата им серия мнението ми е леко раздвоено. Вие успяхте ли вече да изпробвате новите червила и какво мислите за тях?

До скоро!

Ида


7 comments :

Unknown said...

Много красив цвят <3

MerryStef said...

Подобен цвят е Pinker-bell от Ultimate color серията. Не е полупрозрачен, напротив - много наситен, но и много по-траен :)
Иначе много прекрасно ти стои! :)

Sincerely, Christine said...

Разкошен цвят. Жалко за недостатъците му. Аз си взех един светъл прасковен цвят, но все още не съм го пробвала.

Sincerely, Christine said...

Разкошен цвят. Жалко за недостатъците му. Аз си взех един светъл прасковен цвят, но все още не съм го пробвала.

Ida said...

Да <3

Ida said...

Ооо да, аз от сто години го заглеждам него, но все се убеждавам, че не ми трябва.. Не ми съдействаш хахах :) Благодаря! <3

Ida said...

Ще чакам да споделиш как е светлия цвят, че нали ги заглеждам хахах :)