Wednesday, 18 March 2015

Essence Hey, Nude!

Преди въобще не харесвах нюд лаковете за нокти, носех само ярки и крещящи цветове, но от около година насам, не знам как, но неутралните нюанси се превърнаха в едни от любимите ми ( остарявам може би ). Разбира се, все още обожавам ярки цветове върху ноктите си, но ми допада чистотата и елегантността, която придават нюдовете. Днес ще ви разкажа са последната ми находка в тази категория- Hey, Nude! ( името допълнително ми навява приятни асоциации с една от любимите ми песни евър ) от серията Colour & Go на Essence.
Лакът е от пясъчната серия Sparkle Sand Effect и представлява полупрозрачна телесна база с различни по размер сребърни частици в нея, които не са изобщо in your face както при глитърните лакове, а са много по- ненатрапчиви и нежни. Тъй като не придава толкова силна "пясъчна" текстура ( като например при тези на Perfect ), аз лично предпочитам да нанасям и топ лак върху него. 

Ефектът, който получавам ( и който е почти неуловим на снимки ), е изключително красив и нежен маникюр, ноктите изглеждат точно като захаросани и блестят страхотно на пряка слънчева светлина. Въпреки това крайният резултат е много ненатрапчив и някак си чист, според мен този лак е супер подходящ за консервативен офис маникюр с лека екстра, изразяваща се в интересния завършек и бляскавите частици. 

Страшно много ми харесва, перфектен е за дните, в които ми се иска неутрален и изчистен маникюр, който все пак да не е прекалено скучен, и мисля, че ще го нося много и лятото, защото ще контрастира отлично с бъдещия ми тен.

До скоро! 

Ида

17 comments :

Sincerely, Christine said...

Страхотен е! Уж си обещах да не купувам нови лакове (броят на колекцията ми никак не е малък), но си позволявам да прегреша с този лак :)

Sincerely, Christine said...

Страхотен е! Уж си обещах да не купувам нови лакове (броят на колекцията ми никак не е малък), но си позволявам да прегреша с този лак :)

Vesselina said...

Прекрасно изглежда, и стои не натрапчиво. Подхода си със всичко,много пролетно и приятен цвят има. Много ми допада. Ще го потърся. Аз наскоро си взех от Кико, Cupcake нюанса e анансово. Но не съм нито писал за него, нито още съм го пробвала.

Nina Vasiljevic said...

Разкошен е <3

Ida said...

И аз ти позволявам, за 2 лв не е особено голямо прегрешение! :)

Ida said...

Абсолютно точно си го описала :) Аз тази серия на Кико я гледах, гледах в магазина, убеждавах се, че не ми трябва, и вече я няма, но нищо, здраве да е.

Ida said...

Да <3

kali said...

Много е красив! Наистина е изчистен и елегантен, но все пак закачлив. :))

Unknown said...

Сладък е! Не знам, но на твоите нокти всеки лак ми харесва :D

Unknown said...

Ида, дочух, че имаш интересна професия в Италия.Разкажи ни повече - колко взимаш на час, студено ли е по магистралите, бие ли те сводника.
Журналистка съм и правя проучване за проституцията сред българките. Много ще ме улесниш ако направиш публикация за теб и девойки като теб.

Galina Bleta said...

Госпожо,Петрова ако искате аз ще ви разкажа за това! За коя преса работите да дойда лично на място с разказа и ценоразписа?

Sincerely, Christine said...

Повече ме плаши нарастващият брой на лаковете в колекцията ми хахахахаха

Ida said...

Освен това се оказа и траен, въобще не е помръднал от вторник насам :)

Ida said...

Ооо, това е комплимент! :)

Ida said...

Скъпа госпожо Петрова,

По принцип съм човек, напълно отворен към конструктивни критики както в реалния живот, така и по отношение на съдържанието на блога ми. Но, ако още веднъж получа подобен коментар от Вас в блога или в някоя друга от социалните медии, в които съм активна, ще се наложи да се обърна към отдел Компютърни престъпления, секция Обиди и клевети, на ГДБОП.

Пожелавам Ви приятен уикенд и успех със статията.

Ida said...

Всички сме така, спокойно :)

Nina Haveheart said...

Много нежно, харесва ми. :3