Monday, 23 February 2015

Nail Polish by H&M- Did I Tell You?

Здравейте, момичета!

Ако ме четете редовно, може би си спомняте, че получих два лака за нокти от съквартирантката ми за Коледа. Е, днес ще ви споделя мнението си за единия от тях- Did I Tell You? от H&M. Това всъщност е и първият представител на козметичната линия на марката, който изпробвам. Честно казано, когато продуктите излезнаха на пазара, не им обърнах особено внимание, и ако този лак не ми беше подарък, едва ли щях да си го взема, но всъщност е доста хубав и съм доволна, че е част от колекцията ми. 

Лакът представлява различни по размер глитъри в много интересен нюанс на синьото върху прозрачна основа. Определено не е плътен, ако искате да е покривен, сигурно ще ви трябват 4 слоя, но на мен това ми допада, защото седи много интересно като акцент върху други лакове- в случая съм нанесла един слой върху сиво-кафявия Vertigo на Chanel, но мисля, че би изглеждал добре върху много други цветове- от бяло до тъмносиньо. Това, което ми направи много приятно впечатление, е, че за разлика от други глитърни лакове, които изсъхват полуматови и частиците им седят някак си релефни върху ноктите, този има страхотен стъклен ефект и частиците се сливат с лака, без да се усещат изобщо- на снимките съм без топ лак и сами можете да видите колко е бляскав.

Като цяло съм доста доволна от лака, седи много красиво, изсъхва бързо и има страхотен блясък. Тази серия лакове в България са на цена 7,90 лв, което ми се струва малко преувеличено, но си спомням, че засякох конкретно този цвят в по- малка бутилка по празниците, така че може би можете да го намерите и на по- изгодна цена. 

Вие изпробвали ли сте други продукти от козметичната серия на H&M и доволни ли сте от тях? Аз лично съм си харесала няколко четки, както и палитра сенки, и може би ще им дам шанс по- нататък. 

Целувки,
Ида

4 comments :

kali said...

Много ми харесва с тъмната основа! Красота! Не съм ползвала лак точно от тази серия на H&M. Понякога имат много изкушаващи цветове и глитъри, но пък цената наистина е малко преувеличена. Ще ги чакам на намаление :)

Unknown said...

Страхотна комбинация!

Ida said...

Да, и аз много заглеждам глитърите им, но според мен точно трябва да се чака намаление, цените им са много завишени. :)

Нина Пашкулева said...

Имам една от четките от златната серия,не е нищо особено.Чудесно ревю на лакчето.