Thursday, 5 February 2015

Impala Silicone Eyeliner 11

Здравейте, момичета!

След кратка пауза се завръщам с ревю на един невероятен молив за очи, който открих наскоро- номер 11 от силиконовата серия на Impala. Тази серия не е нова за мен, имах няколко молива от нея, още когато я пуснаха на пазара преди години, и от тогава съм сред феновете и. Наскоро обаче си купих два нови цвята, избровах единия, и толкова ми хареса, че реших да му посветя отделна публикация, защото е направо феноменален. Цветът на молива е метално бронзово с блестящи частици, невероятно красив и универсален. За съжаление на снимки не може да се види цялата му красота, но е наистина страхотен. Много е подходящ за ежедневен грим, всъщност, откакто си го взех, ходя почти само с него, защото е супер лесен и бърз за употреба, а подчертава очите много красиво, без да е натрапчив. От едната страна на молива има и гумичка за постигане на опушен ефект, която обаче все още не съм тествала ( а май е време да го сторя ).

Консистенцията му е невероятна- страшно мек и пигментиран е, буквално едно докосване е достатъчно за супер наситен цвят, нанася се лесно, като масло, а в същото време не помръдва. На опаковката пише, че е дълготраен, и не само, че определено е, ами според мен е и водоустойчив- нито се отбелязва върху горния клепач ( а моите са доста мазни ), нито блестящите частици се сипят по бузите, нито пък придава ефект panda eyes, при каквито и условия да го носите, каквото и да правите, седи абсолютно непокътнат. Случвало ми се е да съм с него в най- големите дъждове и бури и, след цял ден из виелицата, изглежда като току-що нанесен. В същото време се сваля много лесно ( аз използвам продукти на маслена основа за целта ) и въобще не дразни очите.

Накратко, страшно впечатлена съм от този молив, определено е страхотно попадение, особено като се има предвид, че цената му е 3,40 лв. Според мен няма да съжалявате, ако го пробвате. 

И за да компенсирам отсъствието си напоследък, ще се постарая утре да има нова публикация с малко по- различна тематика, така че, до скоро! :)

Ида


9 comments :

MerryStef said...

Имам едно моливче от тази серия и нещо не можем да се разберем много много. Просто цветът някак не си личи, не знам :/ Но този изглежда божествено! Искам да покажеш грим с него ;)

Лита said...

От къде може да се купи?

Angelina Angelova said...

Йей, много хубав изглежда този цвят, ще го потърся да го пробвам :)

Sincerely, Christine said...

Обожавам ги тези моливи на Импала. За цената си са повече от страхотни :)

Sincerely, Christine said...

Обожавам ги тези моливи на Импала. За цената си са повече от страхотни :)

Ida said...

Оо, те май нещо са им подобрили формулата, даже на този пише New, по- добър е от старите, които имам, въпреки че и те бяха хубави. Иначе грим даже съм измислила, само чакам да спрат бурите, че да има някаква светлина за снимане хахаха :)

Ida said...

От по- малки и обикновени квартални магазинчета, аз моя го взех от подлеза на гарата в Пловдив, ако случайно си от там :) Имат и сайт мисля, български е и съм чувала много добри неща за обслужването им.

Ida said...

Даа, мисля, че ще ти хареса, страхотен е! :)

Ida said...

Да, цената им направо е уникална, бият по качество доста по- скъпи марки, според мен :)