Tuesday, 27 January 2015

Maybelline Colorama 421

Здравейте, момичета!

За днес съм ви подготвила ревю на един от последните лакове, които си купих- 421 от серията Be Brilliant на Maybelline Coloramа. Взех го в началото на месеца от магазин ДМ, беше на промоция за 1,99 лв ( мисля, че нормалната му цена е с лев отгоре ), и тъй като страшно ми хареса като цвят, а и ми беше любопитно да изпробвам лак на марката, не можах да се въздържа. Какво ми харесва в лака:
- Цветът. Много хубаво тъмнолилаво, пълно с различни по размер глитъри в лилаво, светлорозово, цикламено, сребърно и синьо. На снимките изглежда малко по- светъл, отколкото е на нокти. За съжаление е страшно труден за снимане, но на живо е супер красив, все едно имам космос върху ноктите си :)
- Не "изяжда" топ лака. Предполагам знаете, че глитърните лакове буквално попиват топ лака и загубват стъкления си блясък много бързо ( или поне при мен е така ). Този също го прави, но много по- малко от други глитърни лакове, които съм ползвала, и като цяло седи доста лъскав на ноктите. 
- Относително плътен е ( подчертавам, като за глитър )- на снимките е на два пласта, като на живо е по- покривен. Първият слой е доста прозрачен, наистина, но вторият оправя нещата. Не е напълно покривен, както са нормалните лакове, но мисля, че не е и отчайващо зле. Като цяло в бъдеще мисля да го нося върху друга тъмна основа обаче, просто на мен лично ми е по- удобно, но съвсем спокойно може да се носи самостоятелно. 

Какво не ми харесва:
- Консистенцията. Съчетанието от полупрозрачна база, плюс многота и различни на брой частици, го правят с доста гъста и леко трудна за нанасяне формула. 
- Съхне относително бавно, поне на моите нокти.

Като цяло съм доволна, мисля, че е доста приличен глитърен лак за цената си. Чувала съм, че лаковете от тази серия оцветяват ноктите и силно се надявам този да не е от тях, ще докладвам като го сваля. Вие имате ли опит с лаковете на Maybelline и какво мислите за тях?

Ида12 comments :

BeGlam Girl said...

Ето..казах ти аз :( Ти продължаваш да ме изкушаваш!! Бях се отказала от лаковете от тази серия,защото имам 2 "страхотни" цвята,които са достаа прозрачни..Но този изглежда страхотно!!Мисля,че имам нещо подобно на Perfect,ще погледна и ако нямам ..ще купувам този :))

Bashaknows said...

И аз съм с доста добри впечатления от лаковете от тази серия, а относно оцветяването на ноктите, не съм имала подобен проблем :)

Veselina Valkova said...

Като цяло не съм фен на лаковете на марката, но този е прекрасен :)

Десислава Валентинова said...

Oх, много ми харесва как изглежда, но май в България ги няма тези лакове от Be brilliant серията.. Ще проверя отново..
Много благодаря за поста! Аз не купувам често такива лакове, точно защото не знам колко са покривни и в повечето случаи изобщо не са и само си седят без да ги използвам.. Хахахаха.. Но този изглежда супер на ноктите.

Деси
http://truedreamcatcher.blogspot.com/

BeGlam Girl said...
This comment has been removed by the author.
BeGlam Girl said...

Днес видях точно този лак в ДМ,но беше на цена от 3,99..което за тази марка според мен е много.Аз лично се надявам скоро да го намалят и да си го взема..

Ida said...

Дано и при мен е така, тези дни ще го махам и ще споделя :)

Ida said...

И мен някак си не ме влекат много, но този наистина е изключение :)

Ida said...

Има го, аз съм го купувала от ДМ, точно както казва и Мария, но наистина, 4 лв им е малко много... Аз защо имам спомен, че редовната им цена на тази серия беше 2,99 лв? Може и да се бъркам.

Ida said...

Ако има наистина подобен на Перфект, чакам да докладваш =)

Sincerely, Christine said...

Разкошен е :)

Десислава Валентинова said...

Даа, видях го и аз в ДМ и Лили.. но още не съм решила , дали да го взема :D