Friday, 26 December 2014

Нови продукти от Balea

Здравейте, момичета!

Надявам се, че сте изкарали една незабравима Коледа със своите близки и сте се насладили максимално на домашния уют, вкусните гозби и красивата атмосфера на празника. Моята Коледа беше доста хаотична, но понякога се случват и такива неща :) Днес обаче имам малко свободно време и реших да споделя с вас за няколко нови продукта на Balea, които открих наскоро в местния филиал на ДМ.


Душ гел Shining Berry
Първото нещо, което привлече вниманието ми, беше този душ гел, който сложих в пазарската кошница веднага, щом помирисах- и няма как да е иначе, защото ухае разкошно на пресни малинки. Консистенцията му е крайно бонбонеста- яркорозова и с блестящи частици, което принципно ми идва малко в повече, но частиците изчезват, веднъж нанесени на кожата, а ароматът е толкова прекрасен ( макар и да не се задържа особено дълго върху кожата, може би 10- 15 минути хах ), че обмислям да си купя още една опаковка- винаги е хубаво човек да е добре запасен. Предлага се и в зелен вариант с аромат на киви, но на мен малините ми допадат повече. Цена- около 3 лв. 

Лосион за тяло White Passion
За този лосион се двоумих доста в магазина, въпреки че бях чела положителни неща за него в други блогове, защото на първо четене ароматът му не ми допадна кой знае колко. В крайна сметка го купих, защото не успях да си харесам нищо друго, а и защото беше на промоция. Според опаковката е с аромат на бели цветя и плодове от акай, а на мен лично ми мирише на шампоан ( страхотно описание, няма що, но само това ми хрумва ). Веднъж нанесен обаче ви кара да ухаете на чисто и свежо, попива супер бързо, без да лепне, и прави кожата много мека, така че изобщо не съжалявам, че си го взех, дори напротив- много ми харесва. Редовна цена- 2,99 лв, а в момента- 2,39 лв.

Балсам за устни Golden Lips
Този балсам е част от лимитираните коледни предложения на марката и го купих, защото ми се стори по- интересен от стандартните безцветни. Честно казано, представях си го с перлено- златист ефект, но всъщност е нормален балсам за устни с лек прасковен цвят ( който, нанесен на устни, е прозрачен ), изпъстрен тук- таме с малки златни частички. Допада ми, защото не е прекалено in your face златен, а в същото време е една идея по- интересен. Консистенцията му е по- скоро мазна, отколкото суха, като на устните седи естествено, а не прекалено блестящо ( знаете, че мразя много лъскави балсами ). Ухае приятно и сладникаво, ароматът му ми напомня на нещо средно между канела и праскова. Не бих казала, че хидратира устните в дълбочина, но пък ги омекотява и предпазва от студа, така че е доста прилично бюджетно попадение. Цена- 2,49 лв. 


В заключение бих добавила, че продуктите на Balea са добра идея, ако искате нещо с прилично качество и на добра цена, без да има прекалено големи претенции. Единствената ми забележка е, че повечето предлагани аромати са лееко изкуствени, но се намират и попадения като горепосочените, а и за цените им от няколко лева не губите нищо, ако ги изпробвате. 

Вие фенове ли сте на Balea? Кой е любимият ви техен продукт?

Ида

No comments :