Thursday, 27 November 2014

Любимото ми зимно червено- Kiko 239

Здравейте, момичета!

Днес реших да ви покажа в действие любимия ми червен лак за зимата- 239 на Kiko. Това, което ме грабна в него, е прекрасният му цвят- наситено, кървавочервено ( напомнящо ми по някаква причина на Блъди Мери ), което нося непрестанно тази зима. Цветът не само е супер красив, ами и пасва перфектно на любимото ми зимно червено червило- MAC Red на MAC, и когато ги нося двете едновременно, се чувствам почти като Гуен Стефани ( е добре де, по- скоро ми се ще :Р ). Не обичам да се повтарям, но все пак ще кажа, че лаковете на Kiko са страхотни, пигментирани, трайни и с прекрасни цветове. Не се продават по магазините в България, но пък можете да ги поръчате онлайн от сайта на марката, като редовната им цена е 2,90 евро, но през повечето време са на промоция и могат да ви излезнат дори 50 цента. 

А кой е вашият любим червен цвят за зимата? Събирам идеи...

Ида

12 comments :

T. said...

Ъм, лакове могат ли да се поръчват? Защото мисля не може да се пращат по пощата..

*murfeishun* said...

Могат от някои държави и отделно правилото, че не може си важи само за колети. Самите пратки от онлайн магазини се разглеждат по друг начин.

Извън това... Ида страхотен цвят :)) Трябва да погледна сестра ми какво има на марката и да го опитам. Иначе доставката на сайта им до България е меко казано отказваща :/

T. said...

Аз на сайта на бг пощи термин "пратки от онлайн магазини" не съм виждала. Има си международни колетни пратки и толкова. Аглийските сайтове съм 100% сигурна че не могат да шипват лакове към бг.

Ida said...

Могат да се поръчват лакове, на мен половината ми лакове са от чужди сайтове поръчани :) Освен това са ми пращали лакове и момичета от други градове в колет, както и аз самата съм пращала. Просто не им казвате в пощата, че вътре има лакове за нокти, те и без това не питат. Досега не съм имала проблеми. Иначе да, доставката е малко смотана, но познавам момичета, които си поръчват от сайта и са доволни :)

BeGlam Girl said...

Чудесен цвят!!! <3

T. said...

Това с личните пратки е ясно, но като пращаш колет се подписваш че няма забранени субстанци така че е на собствена отговорност. Ако пращаш в чужбина и го сканират.. не се знае..
Въпроса беше при сайтовете, защото те не биха рискували. А и ти си в Гърция нали? Аз знам че в UK, Франция и Германия не е проблем.. но за другите..

*murfeishun* said...

Теди, сайта е д толкова бедна информация, че аз не бих разчитала на него. Питаш на място или търсиш в Интернет. Виждала съм много момичета да получават точно от английски сайтове лакове. Има много форуми зачети се.

Sincerely, Christine said...

Разкошен цвят!

Ida said...

Теди, аз лаковете съм ги поръчвала, когато живеех в България, до адрес в София, не съм имала проблеми, така че е възможно :) Предполагам зависи и от сайта де, но много доставят.

Ida said...

Благодаря! :) Скоро подготвям нещо по- специално с този лак, to be continued.. :)

Innah Kostova said...

Хвърли око на MANHATTAN 45Q^^
А на твоето лакче му си каня от много време, ще си го взема да си имам трички. (другото е лятно червено на Astor - впрочем, пробвай ги, формулата е фантазия и са супериздръжливи!)

Ida said...

Благодаря за идеите, ще ги погледна! Аз на Astor нищо не съм си купувала досега, макар че съм любопитна да ги изпробвам, и може точно с някой лак да започна :)