Saturday, 8 November 2014

Golden Rose Velvet Matte Lipstick- 23

Здравейте, момичета!

Днес ще си говорим за червила, и по- специално за едно, от което съм обсебена в момента и го нося всеки Божи ден ( и въобще не ми пречи, че е супер тъмно- номерът с такива цветове е  да се престрашите веднъж да ги сложите, след това се пристрастявате )- невероятно разкошното 23 на Golden Rose от серията Velvet Matte. Любовта ми към тази серия се разраства непрестанно, но за момента това е абсолютният ми любимец от нея. За първи път чух за тази малка прелест от Мери, след като видях снимка в нейния Instagram, на която беше с него, и толкова ми хареса, че не се успокоих, докато не го издирих. Една моя приятелка гъркиня, щом ме видя с него, още на същия ден си го купи и тя ( май действа така на хората това червило хахах ).

Формулата на серията Velvet Matte на мен лично много ми допада, матови червила са, но не изсушават устните, супер пигментирани са и са ужасно трайни. С една дума, по абсолютно нищо не отсъпват на далеч по- скъпите марки. Цветовете също са страшно красиви, бих носила почти всеки от тях.

Конкретно 23 е прекрасен тъмночервено- винен вамп цвят, който обаче, въпреки че е толкова in your face, аз лично намирам за съвсем лесен и приемлив за носене в ежедневието. Въпреки, че е толкова тъмен, някак си не се набива на очи толкова, колкото например червеното, и всеки път, когато съм с него, отнасям цяла дузина комплименти, а освен това седи убийствено елегантно и може да се носи почти с всичко. И не стига, че е червилото е толкова прекрасно, ами освен това и струва само 4 лева :) Накратко, въобще не мога да му намеря дори един малък недостатък и сериозно обмислям да си взема едно резервно, когато съм в България ( да не говорим, че го глася за коледен подарък на доста хора ). Препоръчвам с две ръце!


На вас харесва ли ви? Престрашавате ли се да носите такива тъмни и наситени нюанси и ако да- кои са любимите ви? 

Ида


18 comments :

kali said...

Аз имам номер 19 от тази серия, но този 23 е толкова красив <3 Стои ти страхотно!

Unknown said...

Ах и аз го имам, но на мен ми стои дооста по-светло. <3 Разкоошен е, нося го супер често, въпреки, че майка ми все ми се оплаква, че не можела да ме възприеме.

Gabby said...

Ох,не,ще си го взема и аз ;D Толкова много ревюта прочетох за него,че няма как да го подмина.Седи ти разкошно <3 Иначе аз отдавна се осмелих да нося тъмни червила :)

*murfeishun* said...

Много ми харесва грима ти с това червило. Прекраснааа <33

Anonymous said...

Много, много ти отива :)

Ida said...

Благодаря! Имам чувството, че всички червила от тази серия са страхотни :)

Ida said...

О, тя и моята майка е доста против ярките ми червила, но какво да се прави, на мен си ми харесват :)

Ida said...

Взимай го смело, не само, че е страхотно, ами и цената му е перфектна! :)

Ida said...

Ами той не излезе съвсем реалистично грима, но благодаря все пак :) <3

Ida said...

Благодаряяяя! То това червило имам чувството, че на почти всички отива, изглежда супер ангажиращ цвят, а реално се оказва много универсален :)

Unknown said...

Този цвят е невероятен! Стои ти много хубаво :)))

BeGlam Girl said...

И моят любимец е 23 .. ;д :)) <3

Zori said...

Любимия ми цвят, а на теб ти седи страхотно <3

Angelina Angelova said...

Много хубаво ти стои наистина, използвай го до дупка, аз също много обичам тъмни червила :)

Ida said...

Ехх, благодаря многооо! Ще го използвам и още как =)

House of Beauty R said...

Много хубаво червило. И аз ще си купя няколко от тази серия. Отива ти, но за себе си трудно мога си се представя. Трудното е докато се престрашиш веднъж, нали?:)

Ida said...

Хахах, да, веднъж като се престрашиш, и вече можеш да носиш всичко, поне при мен беше така :)

Sincerely, Christine said...

Седи ти страхотно!