Tuesday, 21 October 2014

Max Factor Excess Volume Mascara

Здравейте, момичета!

Днешният пост е посветен на една от последните спирали на Max Factor- Excess Volume, която се появи преди няколко месеца на пазара. В интерес на истината я имам от доста време, но някак си чак сега и дойде ред за ревю. 
Спиралата е двустепенна- първата стъпка е предназначена за придобиването на страхотен обем, а втората- за наситеночерен цвят. Четката на първата стъпка е стандартната гумена, позната от много други спирали на марката, докато на втората е класическа с власинки. От Max Factor обещават, че с тази спирала ще постигнете невероятен обем и наситен цвят на миглите си, които ще се запазят през целия ден, и че освен това се отстранява лесно и без усилия.


Първата стъпка на спиралата е много приятна, придава дължина и извивка на миглите, аз лично не виждам някакъв драматичен обем, но пък ги прави красиви и с естествен вид, ефектът е много подходящ за ежедневието. Истината е, че съвсем спокойно можете да минете само с нея, защото втората стъпка има няколко особености:

- Не прави миглите по- черни, или поне аз, колкото и да се вторачвах в огледалото, не можах да видя такъв ефект.

- Прави ги обаче много твърди и някак си ги "бетонира"- с втората стъпка отгоре спиралата ви няма да помръдне, каквото и да правите ( което е по- скоро предимство, отколкото недостатък в моите очи ).

- Прави спиралата трудна за махане- трябва ви нещо силно и на маслена основа.

Ето и снимка как седи на моите очи:


Отляво съм нанесла и двете стъпки, а отдясно- само първата. Както виждате, няма някаква драматична разлика. Според мен спиралата не е лоша, но не е необходимо да бъде в две стъпки. Не бих си я купила отново, тъй като има други страхотни спирали на Max Factor, на които бих заложила- моите лични любимци са Clump Defy ( пълно ревю тук ) и False Lash Effect ( повече подробности тук ).

До скоро!

*Продуктът ми е предоставен от PR.

2 comments :

blacklaceredlipstick said...

Миглите ти изглеждат доста добре, но ме притеснява, че едната четка е доста голяма и е лесно да се изцапа човек с нея. А това не е много приятно, ако си е играл да си направи сенките добре преди това :/

Ida said...

Хахаха, да, много добре те разбирам... Голяма е четката, но се свиква, аз май все спирали с големи четки ползвам.