Tuesday, 14 October 2014

Kiko 336

Здравейте, красавици!

За днес съм ви подготвила ревю на още един любим мой лак- 336 на Kiko. Неведнъж съм споменавала, че кобалтовосиньото ми е един от любимите цветове, обожавам го за дрехи, обувки, аксесоари, а също и на нокти, както се оказа ( по въпроса с козметиката, в момента съм в издирване на перфектния кобалтовосин молив за очи, ако някой има идея, моля да сподели ). Отдавна искам да си взема прочутия Bleu Majorelle на YSL, но някак си не ми се ще да дам 30 евро за лак за нокти в момента, така че засега съм му намерила достоен заместник в лицето на този красив кобалт на Kiko. Както при всички лакове на марката, и този е с отлично качество- плътен, съхне бързо, траен, пигментиран ( нужни са само два тънки пласта за перфектен завършек ). Цената му също е съвсем приемлива- 2,90 евро, като доста често лаковете са на промоция в сайта на Kiko ( който, както предполагам знаете, вече доставя и до България ).

До скоро!

Ида

10 comments :

BeGlam Girl said...

Ох, уникален е просто :)) Обожавам такива лакове .

Funny Bunny said...

Умирам за такъв цвят! Прекрасно ти стои :) И веднага излизам с предложение за молив за очи (страхотен при това) - Rimmel Scandaleyes Bright Blue :)

Unknown said...

Цветът е страхотен, а тази есен усещам как ме влече синьото.. :))

blacklaceredlipstick said...

Цветът е страхотен. Някакси нямам смелост да си го сложа есенно време, но е много много красиво кралско синьо..

*murfeishun* said...

Влюбена съм <3333

Ida said...

Благодаря, ще се търси! :)

Ida said...

Наистина е уникален, малко е ярък, но на мен пък точно това ми харесва :)

Ida said...

Мен синьото ме влече през всички сезони, но като че ли най- много есен- много добър контраст с всички землисти тонове наоколо създава. :)

Ida said...

Пожелавам ти да придобиеш смелост, защото си заслужава =) Поздрави!

Sincerely, Christine said...

Разкошен син цвят :))