Monday, 29 September 2014

MAC Eye Shadow- Sable

Здравейте, красавици!

Днес ще си говорим за сенките на МАС в цвят Sable, по които въздишах от години, още от времето, когато любимата ми Лора- lollipop26, правеше клипчета в YouTube ( предполагам знаете за кого говоря, ако не- в момента тя има страхотен блог ) и тръбеше как това са любимите и сенки. Когато преди известно време попаднах на магазин на МАС в Корфу и ми казаха, че има намаление, това беше първия продукт, за който се сетих, че искам, така че си ги взех. Аз съм заклет любител на неутралния грим, в 95% от случаите съм с неутрални сенки за очи, така че този нюанс ми пасва перфектно- много интересен кафяв цвят със сив ( според мен ) и леко розовеникав подтон, който е достатъчно тъмен, за да подчертава очите, и достатъчно светъл, за да е подходящ за дневен грим. Много ми харесва това, че мога да нося съвсем спокойно само тези сенки и очна линия и съм готова- отнема около пет минути, а изглежда, все едно сте положили доста повече усилия за грима си. Самите сенки са с много добро качество- наситени, пигментирани, нанасят се лесно, не се разпрашават и траят цял ден. Все пак, не мисля, че ще се превърнат в култов за мен продукт- ако трябва да съм напълно честна, предпочитам консистенцията на сенките на Urban Decay пред тези на МАС, но това не значи, че не са добри, дори напротив- отлични са, просто това е мое лично предпочитание. 
Ето и една снимка, на която съм с тях:


Определено ще ги използвам много, цветът е страхотен и особено подходящ за настъпващата есен, така че в момента се намират на предно място върху тоалетката ми. Цената им според мен е приемлива, предвид отличното качество.  
Вие харесвате ли сенките на МАС? Кой е любимият ви цвят?

6 comments :

BeGlam Girl said...

Уникален цвят :))

Angelina Angelova said...

Sable е много красив наистина, аз от едно намаление (да живеят) се сдобих със Sable, Woodwinked & Expensive Pink. А отпреди това имам Satin Taupe, като най-стар него си го обичам ужасно много, защото е супер универсален цвят, можеш да си го носиш самостоятелно или в комбинация и изглежда много добре, но Expensive Pink е толкова красив, че май той ще ми стане фаворит, нищо че ще го слагам 3 пъти в годината :Р

Лита said...

А каква е цената?

Ida said...

В България мисля са по 33 лв. :)

blacklaceredlipstick said...

Много красиви сенки, естествено ти стоят ^^

Sincerely, Christine said...

Страхотен цвят!