Saturday, 23 August 2014

Maybelline Master Precise Liquid Eyeliner

Здравейте! 

Днес започвам с обещаните в предния ми пост ревюта. Реших първото да е на очната линия на Maybelline Master Presice. Както вече споменах, мнението ми за нея е малко противоречиво, така че ще ми е интересно да споделите и вие, ако сте я пробвали. Взех я, защото много харесвам моливите за очи от същата серия, а и защото ми допадна писеца и, много тънък и наистина прецизен, както си личи и от името. Какво ми харесва:
- Както вече споменах, писеца е изключително тънък и позволява много прецизно нанасяне, дори и най- тънките линии не са никакъв проблем. Може би най- прецизния писец, който съм ползвала до момента.
- Наситено черна е и се наняся еднакво добре и върху гол клепач, и върху сенки за очи. 
- Не дразни изобщо очите и е много лесна за премахване, като обаче не се изтрива през деня. 
- Цената и е съвсем прилична. 

Какво не ми харесва:
- Отбелязва се върху горната част на клепача. Отвратителен недостатък, за първи път ми се случва с очна линия и определено не ми допада. 
- С течение на деня като че ли избледнява малко, но имайте предвид, че аз работя в екстремни условия, жега плюс влажен климат, така че може би при по- нормални обстоятелства това не би се случвало. 


С една дума, има неща, които много ми допадат в тази очна линия, но най- вече факта, че се отбелязва върху клепача, ми пречи да ми стане любима. Честно казано, точно заради това не знам и дали бих си я купила отново, май по- скоро не. Вие пробвали ли сте я и какво е мнението ви за нея?


4 comments :

MarryCherry said...

Това е любимата ми очна линия и преди време също и отделих цял пост. Съгласна съм с всичко положително, което си написала, що се отнася до тпечатването на горния клепач при мен няма такова нещо и може би затова ми е фаворит :)

*murfeishun* said...

Също, като при теб избледнява, а при мен не точно се отбелязваше, ами направо размазваше и под долния клепач. Подарих я на човек с нормални не мазни, като моите клепачи и приятелката ми остана сравнително по-доволна от мен.
За мен е разочароващ продукт. Жалко, че писеца е толкова тънък. А, преди, като я взимах беше на една цена с тази на Лореал, която ми допадна на мен :)

Ida said...

Тази на Лореал мисля да е следващата! :)

Unknown said...

Съгласна съм с всичко написано от теб, при мен е същото положение. Много ме дразни избледняване, което се случваше най-вече на извивката накрая, а и постоянно трябваше да се оглеждам и да си оправям отпечатъците..досадна работа. Затова сега ползвам водоустойчива.