Saturday, 16 August 2014

Нови придобивки- Corfu Edition

Здравейте, красавици!

Най- накрая откраднах малко време за нов пост и днес смятам да ви покажа новите неща, с които се сдобих в последния месец и нещо. За почти всички съм предвидила и индивидуални ревюта, но все пак, реших първо да ги включа с пост с придобивки, защото много си падам по подобни публикации, признавам си без бой. Нека започваме, защото нещата не са никак малко. :) 


Първо, имах нужда от нов крем за лице, и предвид не особено здравословния ми живот в последните месеци и наближаващия ми 26- ти рожден ден, реших да инвестирам в нещо по- качествено. Бях чувала много суперлативи за матиращия флуид на Clarins и се спрях на него. Струваше ми цели 30 евро, но съм доволна за момента, даже много. В жегата лицето ми доста се омазнява, така че имах нужда и от пудра. Попаднах на намаление на Make Up For Ever в местната Sephora, така че се спрях и на тяхна пудра, от която за момента съм възхитена. Излезна ми 22 евро, което не е никак лошо, принципно марката не се слави с особено ниски цени. 


Малко преди това пък попаднах на намаление на МАС и си взех само едно нещо ( като добро дете )- супер популярните им сенки Sable, които ми излезнаха 13 евро. За тях ще има отделен пост, така че няма да навлизам в подробности. Междувременно пък открих гръцката марка MIYO и си взех едни техни сенки, от които съм абсолютно възхитена, невероятно качество и цена само 2,50 евро. Ще има още покупки тук, усещам. Имах нужда и от нова очна линия, защото старата ми на Essence свърши, и се спрях на Master Precise на Maybelline, за която обаче мнението ми е малко противоречиво. Отново, очаквайте повече в отделен пост.


Време е и за малко продукти за устни. :) Напоследък съм на малинова вълна, и някакси успях да се сдобия с цели два продукта в този цвят. Първо си взех матовия лак за устни от новата серия на L'oreal Glam Matte в цвят Cherry Crop. Все още не съм го изпробвала, но когато имам възможност, очаквайте ревю. След това пък случайно попаднах на всеизвестните матови червила на Golden Rose и възторга ми беше толкова голям ( мислех, че ги има само в България ), че отнесох едно в цвят 11. Него вече го пробвах и съм влюбена, определено няма да е единственого ми от тази серия. Цената им в Гърция е доста надута, 4,50 евро, но това е положението. 


Нямаше да съм аз, ако не бях отнесла и няколко лака за нокти. Тук има една марка, наречена Beauty Line, която е нещо като гръцкия еквивалент на нашите Perfect, лаковете им са само по 1,50 евро, така че не устоях и си взех три. Напоследък съм на вълна светли пастелни цветове, така че си взех бял, бебешкорозов и люляков. Седят разкошно с тен. :)


Освен това, от Avene и Max Factor ми изпратиха няколко продукта за проба, които също включвам тук. Сдобих се с термална вода ( много любим мой продукт ), слънцезащитен крем и крем за след слънце на Avene, за които условията за изпробване на Корфу са просто перфектни ( в момента е 42- 43 градуса на сянка, брррх ). Max Factor пък ми изпратиха последната си спирала Excess Volume, за която ще има ревю в най- скоро време. 


Накрая, нещо некозметично. Отдавна искам подобна statement necklace, естествено в ментово, така че когато намерих тази в един магазин, намалена на само 5 евро, нямаше как да устоя. Май се очертава и като най- носеното ми бижу това лято. 

Това е всичко, дано поста ви е харесал. Очаквайте скоро ревюта на споменатите продукти. До следващия път!

4 comments :

BeGlam Girl said...

Чудесни покупки :))

Resident Konté said...

Чудесни покупки и се радвам, че ти харесва крема :)

Ida said...

Благодаря! :)

Ida said...

Благодаря! За този крем ме нави именно ти с всичките суперлативи по негов адрес в блога ти. :)