Wednesday, 27 August 2014

Clarins Hydra- Matte Lotion

Здравейте, красавици!

Днес съм на линия с ревю на крема за лице, който използвам от няколко седмици- много популярния и хвален Hydra- Matte Lotion на Clarins. Кожата ми е смесена и относително все още млада ( преди дни навърших 26 ) и е доста подходящ за мен, поне на теория. На практика, наистина е много хубав. :) 


Според описанието е създаден специално за комбинирана кожа,  едновременно хидратира и матира, като предпазва от лъщене през целия ден. Същевременно минимизира порите и успокоява всякакви раздразнения. 
Откакто го използвам, лицето ми изглежда страхотно- със свежа, изключително гладка кожа ( всъщност, никога не е била толкова гладка с никой друг крем досега ), не ми излизат никакви пъпки и черни точки, и определено усещам кожата си много хидратирана. Наистина матира, но не по онзи странен, едва ли не пудрен начин, а прави кожата да изглежда като кадифе, защото хем предпазва от лъщене, хем запазва блясъка и. Консистенцията му е много приятна, лека, ухае свежо и попива моментално, а страхотната опаковка е супер удобна за употреба. Единственият му недостатък е, че помпичката му е доста своенравна и понякога изпуска прекалено много продукт, но може би аз съм попаднала на леко дефектна бройка. Като цяло съм очарована и определено бих повторила, въпреки че цената му е доста солена ( тук- 30 евро, в България може би над 60 лв ). Все пак обаче, не предпазва кожата от стареене, а може би е време да инвестирам в подобен продукт ( бръчките трябва да се борят, преди да са се появили, както казва козметичката ми ), така че ще видим кое ще е следващото ми попълнение. Като цяло обаче за млада, смесена кожа е просто перфектен. 

До скоро! :)


6 comments :

Resident Konté said...

Радвам се, че ти харесва :) Може за през нощта да си вземеш нещо по-силничко с анти-ейдж, аз така правя :)

Ida said...

Да, и аз това мисля да направя.. Някакви идеи?

Funny Bunny said...

Прекрасно изглежда, Иде, записвам го в списъка! За по-хладно време мислиш ли, че ще е достатъчно хидратиращ?

Milena Vitanova said...

Иде,възбуди любопитството ми!Трябва да се пробва това'чудо' !

Resident Konté said...

Ами ти си млада, според мен не ти трябва нещо супер силно. Аз лично ползвам Estee Lauder Daywear като нощен с някакъв серум отдолу - или EL Advanced Night Repair или Chanel la Nuit

blacklaceredlipstick said...

Това звучи много добре! Ще почета още малко за него и може и да го пробвам, защото имам ужасна комбинирана кожа, която се омазнява, но пък е дехидратирана. Благодаря за review-то :))