Thursday, 24 July 2014

Perfect 233

Здравейте, красавици!

Днес реших да ви покажа поредния любим летен лак- невероятно страхотния 233 на Perfect. Знам, че обикновено залитам по тюркоазени, сини и подобни нюанси, но напоследък съм на малко по- различна вълна. Забравете за прословутия Watermelon на Essie- за мен именно това е перфектния динен цвят- нито прекалено розов, нито пък съвсем червен. Разкошен е и ви съветвам горещо да се обзаведете с него за лятото. :) 


На вас харесва ли ви?

10 comments :

*murfeishun* said...

На мен много. Между другото, лично аз, не смятам, че Динята на Еси си е динен цвят ;)) Красив е, но диня чак за мен не е :)

Unknown said...

Изглежда наистина страхотно!

Nevi's Notebook said...

Страхотен цвят :)

Elishka said...

много хубав цвят ....

Zori said...

Страхотен е, и аз го имам и не спирам да го нося, и то не само лятото, а и зимата. Вече изхабих 2 опаковки :)

MarryCherry said...

Супер е, аз днес си взех един от гел серията им, който е с идентичен на този цвят и на първо четене съм очарована, остава до видим как ще е трайността, защото по всички други показатели е чуден :)

Ida said...

Леле, каква е тази гел серия? Май ще изкупя магазина следващия път, като се прибирам! Чакам отзиви! :)

Ida said...

О да, и аз скоро трябва да се сдобия с нова опаковка, че тази заплашително намалява! :) И аз го нося целогодишно, със сивото ми палто изглежда страхотно например!

MarryCherry said...

До колкото знам са сравнително нови, опаковките им са същите, но имат надпис Gel Look и обещават блясък на гел лак, което определено е изпълнено :) смятам като видя каква е и трайнастта да му направя едно ревю :)

Unknown said...

Страхотно! Но самите нокти са ти много хубави