Wednesday, 30 July 2014

Korres Wild Rose Exfoliating Cleanser

Здравейте, красавици!

Днешния пост е посветен на хваления и супер популярен ексфолиант на Korres с дива роза. От известно време се върти из блог пространството и всички го възхваляват в захлас, така че реших да не оставам по- назад и да го изпробвам и аз, още повече, че съм в Гърция, а тук марката се предлага на всеки ъгъл ( в България имат магазин в Serdika Center ). Ползвам го от около месец и действително много ми допада. 


Според описанието, продуктът е подходящ за всеки тип кожа и достатъчно нежен за ежедневна употреба, като регенерира кожата, избистря тена и хидратира. Съдържа есктракт от дива роза ( една от най- успешните и любима моя серия на Korres, в момента съм си набелязала за проба и Advanced Repair Sleeping Facial от същата серия ). Първо, опаковката му е страхотна, много удобна, много стилна, изглежда значително по- скъп от 12-те евро, които платих за него. Консистенцията е прекрасна- нито твърде гелообразна, нито рядка, нито пък суха, изпълнена е със ситни ексфолииращи частици, които са достатъчно нежни, че да не дразнят кожата ни най- малко, и достатъчно твърди, че да почистват ефективно. Ухае наистина прекрасно, на свежи, току- що набрани рози, като аромата не е прекалено силен и натрапчив- нещо, което на мен много ми допада, не харесвам прекалено ароматизирани продукти. Откакто го използвам, лицето ми изглежда чудесно, кожата ми се омазнява по- малко, дори и местния тропически климат ( 45- градусова жега, съчетана с ветрове и от време на време- зрелищни бури ), нямам никакви пъпки, тена ми е равномерен и здрав на вид, дори използвам по- малко фондьотен от обикновено. Няма никакви вредни съставки, което е допълнителен плюс. Като цяло, нямам никакви оплаквания и препоръчвам ексфолианта горещо, мисля, че е достатъчно нежен дори и за по- суха кожа, а ако сте със смесена, е просто идеално попадение.

Преди няколко дни си спретнах лек beauty haul с някои продукти от първа необходимост като очна линия, малинов лак за устни и нов крем за лице, така че очаквайте скоро включване по темата. До скоро!

7 comments :

Mannierox said...

Моя е на свършване и мисля да си го купя пак, обожавам го!

*murfeishun* said...

Записвам си да изпробвам и ще чакам покупките ;)

MerryStef said...

Добрееее, набелязвам го да си взема от БГ :))) Много хубаво ревю <3

Unknown said...

Ах, нямам търпение да го пробвам. Това ще е първият ми продукт на Korres, всъщност. Мерси за ревюто!

Слънчева said...

Аз все го гледам и му се чудя, но определено ще го взема. :)

stormy said...

Магазин в сердика нямат вече :) Магазина се намира на Кракра и ги има в аптеки Ремедиум. :)

Boyana said...

От доста време съм ги набелязала като марка, наистина просуктите им изглеждат доста качествени.