Monday, 21 July 2014

Clarins Instant Light Natural Lip Perfector+ FOTD

Здравейте, красавици!

Напоследък бях изпаднала в нещо, което истинските писатели биха нарекли "творческа криза", а несериозните блогъри- липса на вдъхновение. Въобще не ми се пишеше и дори и не помислях за блога...Вече поотмина, така че крайно време е да се уравновеся и да ви зарадвам с нов пост, а и продуктът, за който ще си говорим днес, толкова ми харесва, че успя да ме изкара от блоговата летаргия- просто трябваше да споделя с вас колко точно е страхотен :)


Както вероятно сте разбрали от заглавието, става въпрос за всеизвестния гланц за устни на Clarins Instant Light Natural Lip Perfector- продукт, по който въздишам от много, много време, и най- накрая си позволих да го купя. Естествено, спрях се на прасковения нюанс- 02 Apricot Shimmer. Нося го всеки Божи ден от около месец, всъщност, откакто си го купих, не съм ползвала никакъв друг продукт за устни, което говори само по себе си. Гланцът претендира, че прави устните по- красиви, хидратирани и сочни, и това май си е така- седи разкошно, свежо, естествено, прави ги супер меки и е много лесен за нанасяне с гъбичката си апликатор. Освен това, изобщо, ама изобщо не лепне, всъщност дори не усещате, че имате нещо върху устните си, толкова е лек. Не придава кой знае какъв цвят, но ако търсите естесвен вид, то това е продуктът за вас. Единственото, което не ми харесва, е че не е много траен, но това не е болка за умиране, въпреки че ми се иска да се задържаше малко по- дълго върху устните. Цената му не е от най- приятните, но според мен си струва парите и дори мисля, че ще го купя пак, когато ми свърши ( което със скоростта, с която го изразходвам, не е в толкова далечното бъдеще ).


И понеже напоследък хич ме няма, реших да се реванширам малко и да добавя и импровизиран опит за първия ми Face of the day. Грима ми не е нещо изключително, всъщност това е ежедневния ми вид, с който се явявам всеки ден на работа, но все пак, надявам се да ви допадне. Лице: Любимите ми слънцезащитен фондьотен на Shiseido, дълготраен коректор на Essence, руж Deep Throat NARS, хайлайтър Soft and Gentle на МАС, всичко поръсено с малко Метеорити на Guerlain. Естествена красота, хихи. 

Очи: Новата ми любов- сенките Sable на МАС ( очаквайте скоро включване по темата ), очна линия на Catrice и спирала I Heart Extreme на Essence. Доста лесно, но ефекта е чудесен. 

Устни: Да, познахте- Instant Lip Perfector на Clarins. 

В момента, освен с работа и придобиване на равномерен тен, съм се заела и с изучаване на нощния живот в Корфу, и може би ще има нещо по темата, но ще видим, трябва първо да измисля как бих могла да оформя подобна публикация. 

До скоро!
3 comments :

Teti H. said...

Ето кой друг не спи по нощите! xD Глосът изглежда много добре и ти стои страхотно!

Unknown said...

Наистина чудесен цвят :))

Unknown said...

И аз се сдпбих с него само че в нюанс 05. Страхотен е ^^