Tuesday, 17 June 2014

Shiseido Sun Protection Liquid Foundation SPF 30

Здравейте, красавици!

Днес е време за ревю на един продукт, който си купих наскоро и който май се очертава като едно от попаденията ми за това лято- всеизвестния слънцезащитен фондьотен на Shiseido. Наскоро ми свърши любимия СС крем на Max Factor и исках да си го купя пак, но тук струва 20 евро, а в същото време имаше промоция на Shiseido и в крайна сметка си купих техния за 25 евро ( по принцип цената му е 37 ). Бях чувала все суперлативи за него, а и това е първият ми фондьотен от по- висок клас, така че имах големи очаквания. 


Фондьотенът е в супер красива и разпознаваема опаковка в наситеносиньо и жълто, идва и с гъбичка за нанасяне в удобна пластмасова кутийка ( нея обаче никога не съм я ползвала ). Според рекламата е водоустойчив, издържа и на изпотяване, високи температури и себум. Цветът, който имам, е SP70- една идея по- тъмен от цвета на кожата ми, но се слива много добре и ме прави да изглеждам със страхотен лек загар ( не оранжева ). Консистенцията му е супер течна, но е доста покривен, освен това позволява напластяване- тоест, можете да сложите съвсем малко за естествен вид, или да нанесете повече, ако имате по- сериозни недостатъци за прикриване. Стои страхотно на кожата, вече няколко човека ме питат с какво съм гримирана- завършекът му е по- скоро матов, но в никакъв случай като маска. Много е траен- след 8-9- часово непрестанно тичане из ресторанта все още е на мястото си, вярно, не изглежда като току-що нанесен, но е там. Определено е водоустойчив, а високият слънцезащитен фактор е допълнителен плюс, особено по това време на годината.
Има само две неща, които не ми харесват- първо, опаковката е непрозрачна и не можете да видите колко продукт сте изразходили, и второ, ароматът му е точно като на слънцезащитен лосион, а на мен това не ми допада кой знае колко. Въпреки това, съм силно впечатлена, наистина е страхотен продукт, оправдава очакванията и е перфектен за лятото. Единствено не ми харесва доста високата му цена, но на този свят нищо не е идеално.


С две думи, фондьотена наистина е страхотен и го препоръчвам, ако цената за вас не е проблем. А кой е вашият любим продукт за лице това лято?

3 comments :

*murfeishun* said...

Откакто имам техния Perfect refining постоянно го заглеждам, но тук със техните цветове е още по-зле. Внасят не втория след най-светлия, ами направо третия. Иначе Perfect refing ти го препоръчвам също. Той е по-матов този и се води, че хидратира леко кожата. Проблема със непрозрачната опаковка става по-голям, когато знаеш, че има малко вътре, но колко точно... неизвестно. Аз от есента си въобразявам, че моя свършва ;дд

*murfeishun* said...

П.П.: Забравих да похваля CC-крема на Боржуа, моята нова находка за лято 2014 ;)

Unknown said...

Страхотен продукт наистина :) мерси за ревюто :)