Friday, 6 June 2014

Essence Liquid Eyeliner Waterproof

Здравейте, красавици!

Най- сетне успях да се добера до малко интернет и се възползвам в момента, за да спретна една публикация за блога. Последната седмица прекарах в търчане по институции из Корфу- оказва се, че ако искаш да работиш в Гърция, трябва да се въоръжиш с грамадни дози търпение и непукизъм, защото бюрокрацията тук е направо ужасяваща. Както и да е, почти приключих, слава Богу. 

Днес реших да споделя с вас мнението си за водоустойчивата очна линия на Essence, която си купих преди известно време. 


Очната линия е в много симпатична миниатюрна опаковка ( която обаче след два месеца ежедневно ползване все още не е проявила някакви признаци на свършване, така че явно стига за дълго време ) в синьо и черно, водоустойчива е и е с "ултра мек", според рекламата, апликатор. 
Като цяло съм доста доволна от нея, много наситено черна е, нанася се лесно и не помръдва, докато не я махна, не избледнява, не се размазва, не дразни очите, определено е добро попадение, особено за баснословната цена от 2,50 евро :) 


Единственото, което мога да отбележа като недостатък, е, че изсъхва малко по- бавно, отколкото съм свикнала, и че върха на апликатора не е достатъчно тънък за моя вкус, така че прави малко по- дебели линии- ако искате нещо съвсем леко, ще ви е по- трудно да го постигнете. Относно водоустойчивостта, нямам наблюдения, тъй като не ходя с грим на плаж, но, както вече споменах, изобщо не се размазва. Като цяло съм доволна и я препоръчвам, заслужава си да се пробва, особено предвид супер достъпната цена. 
Щастлив уикенд и до скоро! 


1 comment :

Unknown said...

Аз много харесвам тази очна линия :)