Sunday, 22 June 2014

Essence I Love Extreme Crazy Volume Mascara

Здравейте, красавици!

При мен е невероятна лудница, основно прекарвам времето си в спане и работа, и малко плаж, ако успея да се събудя навреме... Всички дни си приличат, с изключение на това, че всеки е по- луд от предишния. Все пак, старая се да отделям малко време и за блога, за да не ме забравите съвсем :) Днес реших да споделя с вас мнението си за една от най- популярните спирали на Essence- I Love Extreme Crazy Volume Mascara.


Според описанието спиралата придава страхотен обем, има специална четка, чиито власинки покриват всяка мигла и придава наситено черен цвят. Доста се шумя покрай нея из блог пространството, така че реших да я пробвам и определено съм доволна. Настина придава страхотен обем, дължина и извивка на миглите, освен това ги прави мноого черни, а и това, което най ме впечатли, е че изобщо не се размазва, дори и в климат като местния седи непокътната, въпреки че не е водоустойчива. Четката е доста голяма, но с нея се работи учудващо лесно, и постига желания резултат само с няколко движения. Прави ми впечатление, че се сгъстява сравнително бързо, но това не се отразява на представянето и, нито я прави по- трудна за нанасяне. 


Като цяло съм доста впечатлена, наистина страхотна спирала, прави всичко, което обещава, а освен това цената и е мноого приемлива. Препоръчвам я, със сигурност бих я купила отново. Вие пробвали ли сте я? Коя е любимата ви спирала в момента? 6 comments :

kali said...

Отдавна се каня да пробвам някоя от спиралите на Essence. Цените на спиралите им са много достъпни наистина и напоследък виждам все повече положителни мнения за тях (особено за тази). Миглите ти изглеждат страхотно и сигурно и аз ще си я купя скоро! :))

Unknown said...

Много добре стои на очите ти! Напоследък чета много добри отзиви за тази спирала, а моята е на свършване...Май е ясно на къде отиват нещата :))))
www.artennviu.blogspot.com

Ida said...

Пробвайте смело! :) Розовата Multi Effect също е добра, но тази е по- добра според мен :)

Anelia said...

И на мен това ми е любимата спирала в момента. Пробвам розовата мултиефект, но тази повече ми харесва. По-бързо постига желания ефект.

Unknown said...
This comment has been removed by the author.
bisi_89 said...

А ефектът й, сравнен със спиралата MAYBELLINE LASH SENSATIONAL, по-добър ли е?