Thursday, 22 May 2014

Essence Stay All Day Concealer

Здравейте, красавици!

Времето при мен се пооправи и прекарвам сутрините си основно в припичане по плажа. Вечер обаче е лудница и се прибирам от работа меко казано изтощена.. Както и да е, нямам никакво намерение да се оплаквам :)
Днес реших да споделя с вас мнението ми за един от продуктите на Essence, с които се сдобих наскоро- дълготрайния коректор Stay All Day. Знаете, че съм в търсене на перфектния коректор, и когато този ми бе препоръчан от позната, нямаше как да го пропусна, още повече, че цената му беше около 3 евро ( в България мисля струва само около 6 лв ).


Този коректор е рекламиран като дълготраен, издържащ до 16 часа, с кремообразна консистенция, отразяващи светлината пигменти за по- добър краен ефект и много покривен. Предлага се в два цвята ( макар че в магазина успях да намеря само един от тях- 20 Soft Beige ). Честно казано, наистина това, което се обещава от рекламата, е вярно- коректора е много дълготраен, не помръдва цял ден, супер покривен е, нанася се лесно, освен това не се събира във фините линии около клепачите. Действително покрива чудесно тъмните кръгове ( включително и вампирски като моите ). Единствените му недостатъци за мен са прекалено бедния избор на цветове ( например този, който имам, вече ми идва светъл, както ще видите на снимката по- долу, и ще трябва да му търся заместител от друга марка ) и това, че засъхва сравнително бързо, след като е нанесен, и трябва да го имате предвид и да не се бавите прекалено, когато го разнасяте.

Тук разликата изглежда шокираща, но имайте предвид, че ръцете ми са с доста повече тен от лицето
Като цяло съм много доволна, приятно съм изненадана от качеството на коректора, предвид цената му, и го препоръчвам, само ако имате бледа кожа обаче. :) 

До скоро!

13 comments :

SM said...

И на мен ми трябва ново коректорче, така че ще му обърна внимание следващия път в ДМ. Аз съм светла, така че се надявам да уцеля цвят ;) Благодаря, че сподели!

Tanya Apostolova said...

Супер ревю!Определено ме заинтригува!Аз ползвах до скоро фдт от същата серия.Наистина беше доста дълготраен,но прекалено много ми изсушаваше кожата.И фдт съхнеше много бързо.Ще се радвам да споделиш дали ти изсушава кожата..Поздрави Таня :)

MaquiLab said...

Ууу, тъкмо се чудя за нов коректор!

*murfeishun* said...

Звучи, като коректор, който ще ми пасне, като цвят :)

Lina PRO said...

И аз се опитвам да намеря хубав коректор.

Даниелка said...

Благодаря за поста☺

Ida said...

Супер, радвам се, че съм била полезна с ревюто! :)

Ida said...

Здравей, Таня! Не, не ми изсушава кожата, но мен принципно около клепачите си ми е доста мазна.

Ida said...

Ооо, да, на теб ще ти пасне, каквато си беличка! :)

Ida said...

Радвам се, че съм помогнала, момичета, пишете, ако го пробвате и вие! :)

*murfeishun* said...

;) Ще взема онлайн да го търся. Тук не го намирам. Явно още не са го внесли.

Sincerely, Christine said...

Коректора ми на Maybelline почти свърши и не съм чак толкова впечатлена от него, че да го купя пак, така че ще последна този на essence следващият път като съм в ДМ

ink said...

Този коректор вероятно изобщо не се предлага в България, защото не го намерих в нито един магазин ..