Monday, 28 April 2014

Garnier Fresh Essentails Face Cream + Makeup Remover

Здравейте, красавици!

Днес е много неприятен дъждовен ден в Италия, върша си работата от вкъщи, но все пак реших да вмъкна и една публикация в блога в мега натоварената ми програма ( шегичка ). 
Преди известно време продуктите на Garnier бяха на промоция в местната дрогерия и реших да изпробвам крема за лице и дегримьора от линията Fresh Essentials. Признавам си, изкуших се заради страхотната цена и заради аромата.. :)


И двата продукта са с екстракт от грозде и са подходящи за всяка възраст. Кремът се предлага в две версии- за суха и чувствителна и за нормална към смесена кожа. Аз имам втората.

Крем за лице
Първото, което ми направи ( неприятно ) впечатление, е опаковката на крема- пластмасова, доста евтина на вид, макар и стабилна. Това все пак не е толкова важно, затова нека се състредоточим върху самия крем. Ухае много хубаво ( както и цялата серия ) на нещо, което би трябвало да е грозде ( аз лично не съм сигурна, че знам как мирише гроздето, затова ви давам подобно обяснение ). Има много приятна, супер лека консистенция, която попива незабавно и оставя кожата много свежа, хидратирана и сияеща. Като цяло, откакто го ползвам лицето ми изглежда много добре, така че нямам оплаквания, но все пак ми се струва, че, макар и рекламиран като подходящ за всяка възраст, най- добре ще се отрази на младежка кожа. А аз след няколко месеца ставам на 26 и вече е време да помисля за нещо по- сериозно, затова едва ли ще повторя. Иначе ми допада, много лек и свеж крем е, добра идея е, ако тепърва започвате с грижата за кожата. Единственият му недостатък за мен е, че съдържа парабени, но ако това вас не ви притеснява и си търсите лек хидратиращ крем на добра цена, то тогава препоръчвам.

Дегримьор
Дегримьорът е в много симпатична компактна опаковка от 150 мл, перфектна за пътуване. Предназначен е основно за премахване на грим от очите, но аз го използвам за цялото лице и нямам оплаквания. Премахва лесно всякакъв грим, включително водоустойчива спирала, не дразни очите и като цяло за цената си от 3 евро е перфектен. Това, което не ми допада, е аромата- принципно би трябвало да е същия като на крема, но ми идва малко силен за дегримьор и предпочитам да го няма. Също така, не е много икономичен, но при положение, че е толкова евтин, това не е кой знае какъв проблем. Иначе си върши работата безпроблемно, така че според мен е доста сполучлив продукт и го препоръчвам.

Пожелавам ви една изключително успешна седмица! Аз съм заета с довършване на проекти, освен това семейството ми идва на ваканция тук след няколко дни, но ще се постарая да съм на линия. До скоро!

No comments :