Wednesday, 5 March 2014

What I Ate Wednesday #1

Здравейте, красавици!

За тази публикация се вдъхнових от Murfeishun и разни чуждестранни блогове. Идеята е всяка сряда да споделяме какво е менюто ни за деня. Аз лично доста си падам по подобни воайорски постове, така че реших да ги включвам понякога в блога. Наскоро спрях да ям месо, консумирам само риба, така че може би и от тази гледна точка ще е интересно да покажа какво ям. Не ми се вярва да поствам по темата всяка сряда ( дори и тези снимки са правени в друг ден, но както и да е ), но пък тествам идеята за момента.

Закуска


За закуска хапнах любимата ми комбинация от био корнфлейкс без захар, нарязан банан и канела, и естествено- голяма чаша силно еспресо. Тук е момента да спомена колко съм пристрастена към кафето, абсолютно невъзможно ми е да изкарам дори ден, без да изпия поне няколко. Знам, че не е хубаво, но не мога без него.

Обяд


Нямах кой знае колко време за готвене между лекциите и курса ми по италиански, така че спретнах любимия ми бърз обяд- марокански кус кус, рукола, червена чушка, нахут, царевица и риба тон, обилно поляти с лимонов сок.

Вечеря


На вечеря малко попрекалих, защото с приятелките ми решихме да се поглезим с ултра вреден китайски ресторант... Хапнах доматена супа и ориз със зеленчуци, доволно мазни, не беше най- разумния ми ход, но пък беше много вкусно. :)

Това беше и скромното ми меню :) Утре очаквайте пост за поредното ми пътешествие, както и няколко ревюта на козменични продукти в следващите дни! До скоро!

5 comments :

Bella said...

Много ми хареса идеята, интересно е да прочета какво включва менюто ти без месо :) И аз не мога да живея без кафе :) Ще пробвам да направя същата салата - изглежда уникално вкусно :))

Unknown said...

И на мен ми хареса идеята. Даже мисля да се включа! хехе

Lina PRO said...

Идеята ти е чудесна! Чак ми се прияде китайско като гледам вечерята ти. :)

*murfeishun* said...

Хехе, радвам се, да видя и други включили се към този ти постове. Аз съм изпуснала смао една сряда за момента, защото бях ужасно изморена. Понякога страшно бързо забравям, кой ден сме и че трябва да снимам :ДД По-късничко и аз ще постна за моето меню днес, в което ще издам пак има китайско...явно майка ми решава, че срядата ни е деня за това вредно удоволствие :)

Stacey's said...

Много харесвам този тип постове :)