Sunday, 23 March 2014

Essie- Mojito Madness

Здравейте, красавици!

Първо, искам да се извиня за поредното ми отсъствие от блог- пространството. Този път се дължи на комбинация от разни турбуленции в личния ми живот, настинка и сесия- тук в Италия си имаме изпити по четири пъти на академична година. За съжаление в момента живота ми е такъв, че понякога ми се налага да изоставям блога, което не ми се нрави, но нямам избор. Както и да е, вече съм на пролетна вълна, навън е топло и приятно, Римини постепенно се съживява и се готви за сезона, прибрах зимните дрехи и аксесоари на дъното на гардероба и вече съм готова за топлите дни. :)
Днес реших да внеса малко пролет и в блога с един от най- свежите лакове за нокти, които притежавам- култовия Mojito Madness на Essie. Той направи фурор още при излизането си на пазара ( мисля беше миналата година ), и със сигурност има защо- опреледено е най- свежият, весел и искрящ зелен цвят, който може да съществува под формата на лак за нокти, а едновременно с това някак си не е прекалено "in your face" ( нетипично, все пак е зелен ). Много го обичам и нямаше как да не отпразнувам идването на пролетта точно с него върху ноктите си.


Накрая, ето и една снимка от съвсем пустия засега плаж. :) Ходя там да уча, защото е спокойно и няма никой- все още не е достатъчно топло за слънчеви бани, но пък е мнооого красиво. 


Мисля следващите няколко публикации да са на пролетна тематика, надявам се, че няма да ми се наложи да изчезна отново по този начин. Пожелавам ви слънчева неделя и до скоро!

No comments :