Sunday, 30 March 2014

7 неща, които ме правят щастлива

Здравейте, красавици!

Днес се събудих в много слънчево настроение, и, макар че навън е прекрасно и топло, а аз трябва да си седя вкъщи и да пиша бизнес план за хотел, по някаква причина се чувствам добре и реших да отделя малко време, за да споделя с вас кои са нещата, които ми носят най- много щастие. В този ред на мисли, някой мъдър човек беше казал, че най- важните неща в живота не са неща, и съм напълно съгласна с него. :)

1. Семейството ми
Предполагам почти всички хора биха казали, че семейството е много важно за тях, и аз не правя изключение. Имаше един период, през който не му отдавах толкова голямо значение, но колкото повече години минават, толкова повече осъзнавам, че това са най- важните хора в живота ми, на които винаги мога да разчитам и които винаги ще са до мен, независимо от всичко. За съжаление в момента ги виждам много рядко, но пък мисля за тях всеки ден, по много пъти на ден. 


2. Сестра ми
Да, технитечки погледнато сестра ми Ванеса е част от семейството ми, но мисля, че заслужава отделна точка, защото е най- любимия ми човек в целия свят и не мога да си представя живота без нея. Спомням си как, когато бяхме малки, непрестанно се карахме, но днес сме много близки ( макар че пак се караме често, просто сме много различни ) и тя е човека, за когото съм готова на всичко. Обичам те, Ес! :)


3. Фреди
Продължавам с членовете от семейството- мисля, че и кученцето ни заслужава отделно място в класацията. Фреди е мини йорки на 2 години и половина, най- доброто и любвеобилно кученце на света е, трите му хобита в живота са да спи, да яде и да се гушка, мрази най- много котките, малките деца и физическата активност. Всички в семейството ми го обожаваме, меко казано. 

Бау!

4. Приятелите
За мен приятелите са ужасно важна част от живота ми, възприемам ги като част от семейството ми. Това не са само хора, с които да излизам, да ходя по кафета и подобни, а хора, на които имам доверие и знам, че мога да разчитам в трудни моменти. Не мога да си представя живота без тях. :)


5. Кариерата/ образованието ми
Това сигурно ще ви се види странно, но аз съм от кариеристично настроените момичета. Обожавам да работя, искам да постигна много неща и за мен кариерата ми е много, много важна. В момента съм я позамразила ( но не за дълго ) и работя повече над образованието си, но пък то ще ми помогне много да напредна впоследствие. Източник на удовлетворение като този няма как да не ме прави щастлива. 

Усмивки от старите ленти- дипломирането ми преди 2 години

6. Пътешествията
Многократно съм споделяла с вас, че пътешествията са може би нещото, което ме прави най- щастлива на света. Напоследък не пътувам толкова, седя си кротко в Римини и си уча, но се надявам скоро да имам възможност да посетя някое ново и интересно място. В плановете ми влиза горе- долу целият свят. :)


7. Блогът
Няма как да не включа и блога :) Много го обичам, писането, избирането на теми за постовете, коментарите, съобщенията от читатели, ме правят много, много щастлива. Радвам се безкрайно, че започнах да се занимавам с това, и нямам никакво намерение да спирам :)


А кои са нещата, които правят вас щастливи? Надявам се да споделите в коментарите. До скоро! 

Снимки: Интернет и личен архив

1 comment :

Lina PRO said...

Моите не са 7, а 6 ама винаги може и повече поводи за усмивки.
http://linasfavoritestuff.blogspot.com/2014/03/6-things-that-make-me-happy.html