Friday, 21 February 2014

Lipstick Love: Catrice- It's a Matt World

Здравейте, красавици!

В последните дни се поизгубих, но бях доста заета в университета, а и извън него. Днес, като за петък, реших да ви споделя кое е най- новото ми откритие по отношение на червилата- предполагам сте забелязали, че напоследък им отделям по- голямо внимание в блога, но в момента са любимия ми козметичен продукт, така че очаквайте просторни статии по темата и в бъдеще. Та, в момента става въпрос за It's a Matt World на Catrice ( за пореден път, адмирации за името и за играта на думи :) ) - много красиво матово яркочервено, което обаче е някак си лесно за носене и подходящо дори и за през деня.


Първо, опаковката на червилото е страхотна- лъскава, стабилна, определено Catrice са най- добри в това отношение сред средния клас козметика. Самото червило ухае много приятно на цветя, а консистенцията му е чудесна, не е прекалено твърдо и трудно за нанасяне, а същевременно  не е и прекалено кремообразно. Не изсушава устните както доста други матови червила, не ги и овлажнява, но пък ги оставя съвсем меки и приятни на допир. Много е трайно и действително придава красив матов завършек. Нюанса му е страхотен- има нещо ретро в него, а също и нещо, което го прави някак лесно за носене- както вече споменах, понякога го слагам още от сутринта. На пръв поглед изглежда много ярко, но нанесено на устните, седи някак елегантно и ненатрапчиво- доколкото това е възможно за ярко червено червило ( поне според мен му липсва ефектът "in your face", който кара много жени да стоят настрана от ярките продукти за усни ). С една дума, много, много ми харесва. Цената му е около 8 лева, което също го прави много добра покупка. 


Харесва ли ви? Кое е любимото ви червено червило?
Щастлив уикенд и до скоро!

4 comments :

Unknown said...

Много ми харесва как седи върху теб - с минимален грим, чисто лице. Страхотно просто.
Но за себе си не бих го взела на този етап. Твърде голям контраст ще ми създава матово гладко червило с не толкова идеалната и не особено матова кожа. Някак ще подчертае несъвършенствата, ти как мислиш?

Ida said...

Да, съгласна съм с теб- по принцип ярки червила стоят добре само на чиста кожа.. Само че съм те виждала наживо и не съм особено убедена, че точно твоята има "несъвършенства". :)

*murfeishun* said...

Лайк, лайк <3 Трябва да потърся даже :)

Nina Vasiljevic said...

Цветът е убиец - Искам го!!!
А пък как ти седи само!