Friday, 24 January 2014

Rimmel Apocalips- Stellar

Здравейте, красавици!

Днешният пост е за може би най- любимият ми продукт за устни в момента ( скоро подготвям още една публикация по темата ) и отлагам от много време, основно защото не знам дали се предлага в България. Става въпрос за лаковете за устни на Rimmel Apocalips, които се появиха през миналата пролет и веднага предизвикаха страхотен бум в блог- пространството. Още щом ги видях, исках да ги имам, и успях да се сдобия с един нюанс по време на една командировка. В последните няколко месеца го нося много често и се е превърнал в любимият ми продукт за вечерни излизания, почти винаги съм с него.


Първото, което ми направи впечатление, е красивата опаковка с омбре ефект, която лично на мен много ми харесва. Доколкото ми е известно, линията се състои от осем нюанса, сред които има както нюд, така и доста по- наситени цветове. На мен лично най- много ми харесва  този, който притежавам- Stellar, но съм хвърлила око и на едно страхотно наситено червено. 
Stellar e изключително красив цвят, нещо средно между червено и розово и би отивал на почти всички. Седи  страхотно и когато съм с малко тен, и сега, през зимата.
Според мен, качеството на този лак за устни е впечатляващо. Изключително наситен е ( както можете да видите и сами от суоча по- горе ), достатъчно е само едно нанасяне за плътен, искрящ цвят, консистенцията му е страхотна, като масло- въобще не лепне, не засъхва по грозен начин, не се разтича, не се събира в линииките по устните... Има  разкошен полу- гланцов завършек и е много траен- не е стейн, но пък се задържа достатъчно дълго време върху устните. Не изсушава изобщо, дори напротив- след употребата му устните са съвсем меки и гладки. Освен това ухае страхотно. С една дума, прекрасен продукт, който препоръчвам горещо и на който не мога да намеря недостатък. Цената му е повече от прилична, а цветовете- красиви. Няма да съжалявате, ако го тествате. :)


А вие изпробвали ли сте лаковете от серията Apocalips? Какъв друг подобен продукт можете да ми препоръчате?

10 comments :

MaquiLab said...

Wow :) Доста е ярко, изглежда почти неоново :) На мен такива май не ми тичат много...

Anelia said...

Май вече и тук ги има, Ида. Онзи ден ми се стори, че ги видях на щанда на Римел. Ако не съм се излъгала, още днес отивам да го пробвам :) Точно ми се искаше нещо подобно.

Nina Vasiljevic said...

Ракошен е, от много време му се чудя, но нали ги няма тук ( или пине аз не съм ги вивдала) ивсе се отказвам да пускам поръчка заради едно червило :)

*murfeishun* said...

Повече от прекрасен! Пусни поста в страницата на Римел България, че макар хората да ги разпитват постоянно кога ще ги внесат у нас още не ние огрял късмета да ги има и у нашите магазини.
Определено бих грабнала два ярки цвята. Дори само по клипове и снимки си личи колко им е приятна консистенцията :)

Teti H. said...

Забавното е, че точно в момента съм с него, дори в същия цвят.
Наистина са страхотни, яд ме е че не грабнах още едно, а и бяха много сериозно намалени. А иначе съм абсолютно убедена, че един лак за устни на Bare Minerals има абсолютно същата консистенция и стои по същия начин.

Ida said...

Според мен пък ти тичат :)

Ida said...

Дано си права и наистина да ги има, крайно време е вече! :)

Ida said...

Пуснах го, но едва ли ще има ефект.. Не разбирам тази политика на вносителите, но това е друга тема. Дано ги има и у нас в крайна сметка.

Unknown said...

Малко офф топик, но аадски ми харесват очилата ти, бая дълго време търсих подобна форма и така и не намерих. Ако не е тайна, откъде са? А иначе много ми харесва идеята на Апокалипса, единствено бих избрала малко по-нюд цвят, този ми идва лееееко в повече :) И аз да се оплача от политиката по вноса - същата история е с Ревлон - ама не всички обичат да пазаруват по интернет, тези представители това не могат да го разберат!

Ida said...

Очилата са на Kwiat, от България са купувани :) За Ревлон направо не ми се объжда, болна тема ми беше доста дълго. Дано се освестят скоро вносителите, че това е много нечестно.