Wednesday, 8 January 2014

Flormar Black Dot

Здравейте, красавици!

Както знаете, Flormar са една от любимите ми марки лакове, и когато видях новата им колекция Black Dot, бях много впечатлена, защото от доста време си падам по лаковете с черни частици в тях- нещо, което досега не се предлагаше на нашия пазар. Колекцията се състои от четири цвята, и когато се прибрах и ги видях наживо в магазина, грабнах два от тях- сивия BD01 и ментовия BD02.


И двата цвята- сиво с лек бежов оттенък и наситено ментово- са изпъстрени с различни по големина черни частици, което ги прави много интересни. На пръв поглед ми направи впечатление по- гъстата от на нормален лак консистенция, която предполагам се дължи на множеството частици в тях. Освен това, признавам, не са никак лесни за нанасяне- аз буквално мажа с върха на четката върху ноктите, за да получа желания ефект, освен това трябва да внимавате някоя от по- едрите частици да не излезе извън нокътя. Сивият не е чак толкова покривен , и дори на два пласта не е много наситен, за разлика от ментовия, който е супер плътен и искрящ. Въпреки това, лаковете много ми харесват, защото седят уникално на ноктите и са страшно красиви. Ако можех да си пожелая нещо обаче, би било в колекцията да има и бежов цвят, би изглеждал много красиво с тези частици.


На вас харесват ли ви?

9 comments :

beautylovesbooks said...

Трябва да ги пробвам. Приличат ми на тези известните лакове на Illamasqua.
http://beautylovesbooks.com

paxii said...

Преди време си купих зеления и наистина стои уникално. Но се сваля ужасно трудно, ноктите ми заприличаха на нищо и накрая го подарих на приятелка.

Ida said...

Да, те мисля са си точно тяхно копие, но като че ли частиците в тези на Флормар са малко по- едри и повече на брой. Illamasqua пък имат страхотно лилаво от тази колекция...

Ida said...

Още не съм стигнала до свалянето, но предполагам заради частиците няма да е лесно. Пробва ли с фолио?

Nina Vasiljevic said...

Много ми харесват!
Ментовият ти седи страхоотно!

Ida said...

Благодаря! Ментовият сега ще го пазя за лятото, с тен направо ще е убийствен!

BButiful said...

Този ментовия с частиците ако бъде съчетан със същия цвят ментово, който имат в обикновената серия мисля, че ще се получи страхотно! :)

SM said...

Ментовият го бях пробвала преди време в приятелка и много ми хареса, но и сивия изглежда добре.

Ida said...

Хаха, аз сега искам и синия, но няма как да си го купя в момента...