Wednesday, 15 January 2014

Любимите ми чанти

Здравейте, красавици!

Днешната публикация ще е на модна тематика. Аз, както повечето момичета, много си падам по модата, така че мисля да има повече подобни постове занапред. Днес реших да ви покажа любимите си чанти. Честно казано, имам доста повече, но когато се местих в Италия, нямаше как да ги взема всичките, затова избрах само най- често използваните ми. Надявам се скоро колекцията ми да се увеличи, за което най- вероятно ще ви държа в течение. :)

H&M, no brand

Това са двете чанти, които нося непрестанно през лятото. Кафявата е може би и най- носената ми чанта изобщо ( което вече започна да и личи ), върви на всичко, а освен това имам и пантофки в същия цвят. Много ми харесва, че има леко метализиран ефект, което я прави по- интересна и седи направо страхотно. Купих я от една разпродажба в H&M преди година и половина и оттогава не е слезла от ръката ми. 
Ментовата купих миналото лято и също я нося много често. Седи страхотно на всякакви дрехи, много е голяма и удобна, супер доволна съм от нея, а беше от най- обикновен не- марков магазин. 

Benetton, Miss Sixty

Това пък са двете ми любими зимни чанти  ( както лесно можете да се досетите, предвид количеството пухове по тях хихи ). Кафявата е на United Colours of Benetton и много ясно си спомням как си я купих с първата ми заплата преди повече от две години от един аутлет на марката. Бях си я харесала още когато се появи в магазина, но ми се видя прекалено скъпа, и щом я видях в аутлета, нямаше как да я пропусна. Наистина е страхотна, личи си, че е много качествена, а за дизайна няма какво да добавя- обожавам я.
Другата е много тъмно кафява и е комбинация от вълна и изкуствена кожа, на Miss Sixty e и я получих като подарък от майка ми за тази Коледа. Много я обичам, особено пухестото нещо, което е закачено към нея, много е функционална и удобна. 

Six, Bershka

Това пък са любимите ми две cross- body чанти. Кораловата е на Six, нося я непрестанно през лятото заради цвета и заради факта, че макар и малка, събира доста неща. От изкуствена кожа е, но е толкова мека, че изглежда много по- скъпа, отколкото всъщност е. 
Червената е на Bershka и я взех от една разпродажба за цели 12 лв :) Много е стилна, мултифункционална и удобна, а и ми напомня на така мечтаните от мен чанти на Chanel :) 
Хубавото на този тип чанти е, че могат да се носят както през деня, така и вечер, затова са ми и особено любими. Май няма да е зле да увелича колекцията си и с някой по- неутрален цвят. 

New Look, no brand, Primark

Накрая- няма как да пропусна любимите ми парти чанти. :) Излизам често и просто няма как да мина без няколко клъча ( английска дума, която вече навлезна и в българския, затова я използвам ).
Тюркоазената я купих от един най- обикновен магазин на Графа за 10 лв и е точно от модерните чанти- плик. Харесвам я най- вече заради страхотния цвят ( на снимката е излезнала доста по- синя, отколкото е ) и заради това, че е голяма и побира доста неща. Перфектната парти чанта за лятото. 
Черната е с много красив snake skin ефект и е супер елегантна, използвам я основно за по- изискани събития. Купих я от New Look в Париж преди около две години. 
Дантелената е на Primark и ми е особено любима, първо, защото е супер сладка, и второ, защото я купих от Лондон по време на може би най- щастливото пътешествие в живота ми, когато двете с най- добрата ми приятелка вършахме цяла седмица из английската столица. Всеки път, когато я нося, се сещам за онези моменти и се усмихвам. :)


А вие падате ли си по чанти?

7 comments :

T. said...

Ауу, страхотни са, много ми допадат и на мен, само бенетонската не е много в мой стил.

Mannierox said...

Тази на Сикс е много подобна ка Кейбридж чантите, които са ми много голяма мечта! Даже я имам на чернова в блога за един уишлист хахаха :D

*murfeishun* said...

Ахх, тези чанти и на мен са ми слабост :)) Спомням си още от малка за всеки повод свързан с подарък исках чанта.
Макар малка част да е представена в този пост съм сигурна, че и другите са толкова хубави и стилни. Може да ги покажеш, когато си си у дома ;)

Sincerely, Christine said...

Ох, първите две чанти ... Много, ама много ми харесват :))

Nina Vasiljevic said...

Страхотн чантички, но ментичката ми е фаворит , а след нея нареждам мигновено прасковено-кораловата :)

Veselina Valkova said...

Чантата със "snake skin"-ефект е разкошна <3

Love A. said...

Всички са много хубави :) определено първата ментова е страхотна, много свежа и *авантюристична, наистина супер допълнение към тоалета.