Saturday, 21 December 2013

Top 5 Christmas nail polishes

Здравейте!

Днес продължавам с коледните постове, като този път реших да ви покажа любимите си лакове за нокти за празниците. Не знам за вас, но аз много обичам да пренасям коледното настроение и върху ноктите си, затова обожавам всякакви червени, златисти и блестящи оттенъци за последните дни на декември. Реших все пак да се спра на петте ми абсолютни любимци, които да споделя с вас.


China Glaze- Ruby Pumps
Вечната коледна класика.  Ако има лак за нокти, който да крещи "Коледа е!", то това е този. Много пъти съм споделяла колко много обичам прекрасния насетиночервен нюанс с безброй блестящи частици, имам и отделна публикация, посветена на него. Наистина си заслужава всеки суперлатив, който някога сте чули по негов адрес.

GR Jolly Jewels- 103
Този лак купих още миналата година и го нося много често, не знам защо досега не е ставало въпрос за него в блога. Базата му е от много ситен златист брокат, изпъстрен с частици в звят розово злато, наистина е уникално красив, както за празниците, така и за цялата година, особено през лятото с тен. 

Essie- Leading Lady
Този лак за мен е разкош в бутилка, нося го непрестанно и винаги получавам безброй комплименти по негов адрес. По- тъмен и малинов е от Ruby Pumps, а и брестящите му частици са по- големи,  много е труден за снимане, но на ноктите седи умопомрачително. Повече негови снимки можете да видите тук.

Orly- Halo
Притежавам немалко глитърни лакове в колекцията си, но този определено е любимият ми. Бих го определила като нещо средно между златист и сребрист, изключително покривен е, два тънки слоя са напълно достатъчни, и е невероятно красив, блестящ и празничен.

China Glaze- Glittering Garland
И накрая, но не на последно място- любимият ми зелен лак, който ми навява асоциации с коледно дръвче с невероятния си наситен нюанс, изпъсрен с фин златист блясък. Един от най- коледните лакове на пазара изобщо. :) 

Мисля да посветя остатъка от следобеда на украсяване на къщата за празниците. Очаквайте скоро ревюта на няколко продукта на Rimmel, както и равносметка за изминалата година. Пожелавам ви много празнично настроение и до скоро! =)


1 comment :

Unknown said...

Много са красиви, всичките!