Thursday, 26 December 2013

Balea Creme-Öl Body Lotion

Здравейте! 

Надявам се да сте изкарали незабравими коледни празници и да сте се заредили с много положителни емоции и топли спомени. :) Аз лично в момента се старая да прекарвам възможно най- много време със семейството си, защото не знам кога ще се прибирам пак в България и кога ще ги видя, почти не излизам и си седя вкъщи, но пък това много ми харесва. 

Днес реших да споделя с вас впечатленията си за лосиона за тяло с аромат от плодовете на дървото марула на Balea. Принципно рядко пиша отделни публикации за лосиони за тяло, защото трябва нещо наистина да ме грабне, за да реша да му посветя собствен пост, от което вече разбирате колко ми харесва. В Италия няма никакви хубави продукти от тази категория ( или поне аз още не съм открила ), ето защо бях повече от доволна, когато се прибрах вкъщи и открих този лосион ( вярвате или не, все още не съм намерила време да откскоча до Lilly и DM, така че нямам особена представа за новостите на българския пазар- грешка, която мисля да поправя тези дни ).


Според описанието лосионът е с 40 % ценни масла- предимно бадемово и слънчогледово- в съдържанието си и може да се определи като нещо средно между лосион и олио за тяло. Консистенцията му според мен е доста стандартна, може би като малко по- течен лосион за тяло, но определено не ми прилича на олио. Попива много бързо, поне на моята кожа- в началото, първите 1- 2 минути, оставя съвсем лек филм, но след това той се абсорбира напълно и кожата става изключително гладка и подхранена. Ароматът му е абсолютно божествен- много сладък и "вкусен", на мен ми напомня на захаросани ядки и ванилия, но малко по- различен. Определено обаче съм пристрастена към него и съм много доволна, че се задържа доста дълго върху кожата- ухаете прекрасно дори часове, след като сте го нанесли. Опаковката също е много удобна и практична, и като цяло продуктът е страхотно попадение. Единственото, което не ми харесва, е че е лимитирано издание и след известно време вече няма да го има по магазините, затова може би ще взема 1- 2 туби с мен в Италия ( стига да намеря място в куфара ).
Кой е вашият любим продукт за тяло в момента?

No comments :