Monday, 4 November 2013

Top 5 Autumn Nail Polishes

Здравейте!

Това лято направих класация на петте ми любими летни лакове, и реших да продължа в същия дух и днес да ви представя любимите ми пет есенни лака. Очаквайте и зимно издание, но някъде след месец- два. :)
Ето ги и самите лакове:


P2 Sand Style- Confidential
Напоследък все повече ми харесват пясъчните лакове и бих желала да увелича колекцията си, защото са невероятно красиви. Този специално е първият, който си купих, и го обожавам- основата му е опушено синьо с много разноцветни частици, седи уникално на ноктите, всеки път, като съм с него, ме питат какъв е този лак. На снимки не може да се хване цялата му прелест за съжаление.

Rimmel- Black Cherries
Един от любимите ми лакове за всички времена. Разкошно патладжанено с едва доловими перлени частици, което отива на всичко и на всеки. Перфектият есенен лак за мен. 

Kiko- 239
Този лак взех наскоро, защото някак си успях да забравя всичките си червени лакове в България, а имах нужда от подобен нюанс- в момента любимият ми грим е червено червило, което комбинирам с нокти в такъв нюанс. Това е перфектното есенно червено, защото не е прекалено ярко, а в същото време не е и убито и тъмно. Класика.

Chanel- Graphite
Това не е просто един от любимите ми есенни лакове, а любимият ми лак изобщо, обожавам го. Когато първо излезна на пазара, не си го купих, защото реших, че е налудничаво да дам толкова пари за лак, но впоследствие размислих и няколко месеца по- късно успях да се сдобия с него. Това е най- красивият лак, който притежавам, невероятен металик със сиви, златисти и графитени оттенъци. Много е труден за описание, както и за снимане, но наживо е невероятно красив. 

OPI- Did You 'Ear About Van Gogh?
Любимият ми нюд, много покривен, отива на всичко и седи добре и на много бяла, и на по- тъмна кожа, а нюансът му е перфектен, нито прекалено бежов, нито сивкав. Колкото и да е странно, това е и любимият ми цвят за педикюр- преди лакирах краката си само в ярки или тъмни тонове, но преди няколко месеца сложих този лак и оттогава се лакирам само с него, много ми харесва как изглежда. 

А кои са вашите любими лакове тази есен? :) 
2 comments :

fefe said...

Лака на кико от България ли ти е ,не съм виждала марката тук :(

kali said...

Всичките лакове са прекрасни, но особено много ми хареса патладжаненият на Rimmel :)

http://kalisinspirationboard.blogspot.com/