Saturday, 9 November 2013

Tag: 15 questions

Здравейте!

Наскоро попаднах на един много забавен таг, който видях в клипче на Адри и много ми хареса, така че реших и аз да го направя. Въпросите са 15, надявам се да ви е интересно и да научите нещо ново за мен.

1. Има ли прякор, с който само семейството ти те нарича?
Точно прякор не, по- скоро име, с което се обръщаме един към друг, а именно- всевъзможните производни на "котка". Не знам защо, но още от малка в нашето семейство си говорим на "коте", "писанчо" и тем подобни.  Е, без баща ми, малко би било странно и към него да се обръщаме така. :) Иначе със сестра ми си имаме специална дума, с която само ние двете се обръщаме помежду си и никой друг не я употребява- Пуки. 

2. Какъв е най-странният ти навик?
Най- странният ми навик, за който се сещам, е че винаги при точно определени събития си пускам някакви конкретни песни, не знам защо, но винаги го правя. Например, в продължение на години се събуждах всяка сутрин с една и съща песен. Друго странно нещо, за което се сещам, че правя, е че винаги ям първо коричките на филията хляб и после средата. За това също нямам някакво логично обяснение.

3. Каква е твоята странна фобия?
Нямам никоя от типичните фобии, но затова пък ме е страх от гълъби. :Р Не знам защо, но просто не мога да ги понасям, много са ми неприятни. Също така, това вече е наистина странно, но много ме е страх от мисълта, че остарявам и живота ми един ден ще свърши- буквално мога да изпадна в паника при тази мисъл. Не знам защо, не е свързано с бръчки и такива повърхностни неща, но е факт. 

4. Коя е песента, която тайничко си пускаш вкъщи?
Много са и не са тайнички, особено за съседите ми, защото доста обичам да увеличавам звука, когато слушам музика. Три, за който се сещам в момента: 
5. Какво правиш, когато си нервен/а?
Започвам да приказвам дори повече от обикновено. 

6. Какво може да те изкара извън нерви?
Най- вече хорската простотия, не понасям прости хора, буквално ме вбесяват до степен да не мога да седя в една стая с тях. Също изключително много мразя интриги и говорене зад нечий гръб, това също ме побърква.

7. От коя страна на леглото спиш?
По принцип от тази към стената, но в момента съм сама, така че спя в поза "морска звезда" по средата на леглото. =)

8. Каква беше първата ти плюшена играчка?
Една плюшена панда от чичо ми, все още си я пазя, мисля, че бях на около 3- 4, когато ми я подари, което значи, че пандата е вече на 21-22 години. 

9. Какво винаги си поръчваш, когато отиваш на кафе?
Дълго кафе и кола в България, а откакто съм в Италия- капучино с канела.

10. Кой ритуал за красота искаш да изпълняваш, но винаги те домързява?
О, толкова са много, че ме е срам да си призная, предвид факта, че се водя бюти блогър... Например почти никога не си правя прически, защото ме мързи и ми отнема ужасно много време. Също така, никога не си слагам основа за грим, примързява ме и с маските за лице, които ползвам сравнително рядко, или поне по- рядко от 2 пъти седмично, а понякога вечер, ако се прибера много късно след излизане, си лягам с грима, което знам, е много лошо, но ми се случва. 

11. На къде гледаш, когато се къпеш?
Това е много странен въпрос... Мисля, че се къпя с гръб към душа, но май се въртя според това какво точно правя в момента. 

12. Най-странното нещо, което можеш да правиш с тялото си?
Не мога да правя никакви странни неща с тялото си, май само мога да си мърдам ушите и това е. 

13. Коя е любимата ти вредна храна?
Ооо, и тук са много... Най- вече много обичам Макдоналдс, Бъргър Кинг и всякакви подобни много вредни заведения за бързо хранене, но се стремя да ги избягвам. Също така ужасно си падам по желираните бонбони. :) 

14. Коя е думата, която използваш постоянно?
Не се сещам за такава, май не използвам особено много паразитни думи, но може би приятелите ми ще са на друго мнение. :Р

15. С какво си облечен/а, когато спиш?
През зимата- с памучна пижама с кученца, котенца или нещо подобно, плюс чорапи, а през лятото- обикновено само по бельо, защото ми е много горещо.

Тагвам всички, на които им се иска да направят тага, а ето и няколко хора, за които по- конкретно много бих се радвала, ако се включат:

1. http://murfeishun.blogspot.it/
2. Нина от http://www.lepidopteria.com/
3. Ели от http://maquilab.blogspot.it/
4. http://dreamofjoe.blogspot.it/
5. Меги от http://megun4i.blogspot.it/
6. Поли от http://www.youtube.com/user/Policosmetics82

До скоро! :) 


3 comments :

*murfeishun* said...

Благодаря за поканата! Скоро отговояря на въпросите във видео ;)

И аз приказвам много, кокато съм нервн. Сладко е това, че със сестра ти си имате обръщение :)

MerryStef said...

Oх, и аз така, като си помисля, че животът ще свърши и изпадам в дива паника.... Затова трябва се живее днес и сега ;)
А и вярвам, че там горе има нещо хихи
Беше ми много интересно да прочета твоите отговори и намерих доста прилики с мен ;)

Dreamgirl said...

Беше много интересно!Както и целият ти блог, затова го следя често :))