Thursday, 10 October 2013

NARS- Deep Throat

Здравейтее!
Да, все още съм жива, при това в добро разположение на духа :) . Не съм писала в блога от почти месец, защото ежедневието ми в момента е пълна лудница и нямам особено много свободно време, даже направо никакво. От един месец вече живея и уча в Римини, засега много ми харесва, но мисля да посветя отделна публикация, в която да ви разкажа подробно за новия си живот в Италия, така че няма да навлизам в подробности сега.
Днес реших да ви споделя мнението си за един култов продукт, който, ако си спомняте, си самоподарих за рождения ден, докато бях в Париж този август- ружът на NARS в цвят Deep Throat.


По принцип ружът не е сред най- интересните за мен козметични продукти, признавам си, и имам само няколко, при това все от достъпни ценово марки. Наскоро обаче реших да инвестирам, и да имам дори само един руж, но да е от известна и висококачествена марка. Чудех се между МАС, Benefit и NARS, като се спрях на последните главно заради цвета- имах нужда точно от такъв, съвсем естесвен и подходящ за ежедневието нюанс.
Предполагам сте чували за френската марка NARS, която е една от най- качествените и любими на козметичните маниаци по света. Аз лично винаги съм я харесвала и имам цял уишлист с техни продукти. Ружовете им се смятат за най- добрите на пазара от много  хора, така че след дълго двоумене най- накрая се реших да ги пробвам. Първото, което ми направи впечатление, е страхотната опаковка- много луксозна картонена кутия ( дамм, сигурно ви звучи странно, но на мен това ми прави впечатление ) и, естествено, характерната за марката изчистена гумирана черна опаковка, която за мен лично е супер стилна и луксозна ( доста хора се оплакват, че много лесно се цапа, но според мен това не е особен проблем, аз си я чистя и нямам отпечатъци от грим по нея ). Освен това, няма как да пропуснем и супер екстравагантните имена, които NARS дават на продуктите си- в случая Deep Throat е откровено сексуално и доста необичайно име за руж ( малко допълнителна информация- доколкото знам, така се е казвал първият порно филм в историята :РР) но най- вероятно маркетинговата им стратегия работи.


Избрах ружа главно заради цвета му- много нежно розово- коралово със съвсем миниатюрни златисти частици- перфектният нюанс за ежедневен грим. Седи страхотно на моята бяла кожа, освен това си отива с всякакви други цветове грим. Озарява лицето по много красив и естесвен начин, прави го да изглежда много свежо и отпочинало. Миниатюрните блестякщи частици не си личат, когато го нанесете върху кожата, ами придават много красив и дискретен сияен ефект, лицето изглежда като полирано. Другото нещо, което много ми харесва, е че ружът е мнооого траен- слагам го на сутринта и до вечерта въобще не е помръднал, което принципно не се случва с ружовете от по- ниския клас марки- поне при мен, те почти изчезват след няколко часа, докато този си стои на мястото, независимо къде и в какви условия се намирам. Опаковката не е кой знае колко голяма, но според мен ще стигне за дълго време, защото е много пигментиран и съвсем малко количество е напълно достатъчно. Конситенцията му е страхотна, безкрайно фино смяна и седи като коприна върху кожата. Това е и втората основна разлика, която забелязвам в сравнение с по- евтините ружове- не само, че не помръдва цял ден, ами и някак си седи по по- различен начин върху кожата.


Накратно казано, ружът наистина много ми харесва, не мога да му намеря никакви недостатъци, действително е превъзходен. Това обаче, което никак не ми харесва, е твърде високата му цена- на мен ми струваше цели 30 евро, което според мен за такъв тип продукт е малко прекалено. Страхотно качествен е, да, но все пак ми е трудно да оправдая цената му и не съм много сигурна, че бих си купила втори цвят. Все пак, ако имате финансовата възможност и желание, препоръчвам го, определено няма да ви разочарова, защото си заслужава суперлативите.

Извинявам се за дългото отсъствие, но наистина бях прекалено заета, а и все още свиквам към живота в чужбина. Надявам се обаче вече да имам възможност да пиша по- често. До скоро! :)


4 comments :

*murfeishun* said...

Искам го :дд Аз също имам малко ружове и всички останали, които желая са на tarte или NARS :)
Интересен ми е много цвета им Sin.

Ida said...

На мен от другите им цветове много ми харесва Douceur, както и хайлайтъра им Albatros. Иначе на Tarte и аз съм си харесала горе- долу половината ружове. :)

Тони said...

тагвам те, когато намериш време ще се радвам да отговориш на въпросите:) http://antonovaantoaneta.blogspot.com/2013/10/tag-liebster-award.html

Unknown said...

Douceur e перфектен за ежедневна употреба! :-)