Sunday, 8 September 2013

I got a tattoo!

Здравейте, момичета!

Днес пристигнах в Римини и първите ми впечатления са много добри, но съм твърде изморена, за да правя нещо друго освен да се излежавам в хотела, затова реших да наваксам с постовете в блога. :) Този, който искам да споделя с вас днес, е посветен на нещо, което исках да направя от много, много време, и миналата седмица най- сетне осъществих-  сдобих се с първата си татуировка! :)


Искам да се татуирам почти откакто се помня, защото за мен татуировките са една невероятно красива форма на изкуство, чрез която можем да изразим и индивидуалността си и обожавам всичко, свързано с тях, а хората с красиви и интересни татуси автоматично ми стават по- симпатични :) Имах доста идеи, но реших за начало да се спра на нещо по- малко, тъй като всички знаем, че татуирането боли, а в същото време исках да е нещо, свързано с мен и живота ми, което за мен самата има някакъв по- дълбок смисъл ( нямам нищо против хората, които си татуират цветя, пеперуди и дракони, но аз лично смятам, че предвид факта, че татуировките остават върху кожата ви завинаги, зад тях трябва да има и нещо повече ). Така се спрях на малка карта на света върху дясната ми китка. За мен тя олицетворява както непрестанните ми пътувания и  огромното ми желание да опозная целия свят, така и фактът, че реално аз съм една съвсем малка частица от него и пред каквито и моментни драми да съм се изправила в живота си, те де факто са маловажни на фона на всичко останало, което се случва по света. 
Татуирах се в студиото Smokov Tattoo и съм изключително доволна от професионализма, интелигентността и невероятния им подход, определено следващите ми татуси също ще бъдат тяхно дело. :) По отношение на болката, не искам да се правя на интересна, но истината е, че почти не ме боля. :) Очаквах нещо много по- драматично, но реално ме боля само отстрани на костта, и то не особено непоносимо, иначе въобще не беше кой знае какво като усещане, но пък и татуистът беше супер внимателен. Предполагам, че самото място не е толкова неприятно за татуиране, въпреки че кожата там е много тънка, ще видим как ще е със следващите ми татуировки и дали те ще са толкова безболезнени като тази ( съмнявам се ). 
Като цяло съм възхитена, със сигурност искам още татуси и е въпрос само на време и пари да ги направя. Вие харесвате ли татуировките, имате ли и какво мислите за тях? :)

14 comments :

Unknown said...

Ау,супер е..а и смислена :)
Много харесвам татуси,самата аз искам много да си направя :)

Rois said...

Честита татуировка, страхотна е! Много добре стои, а и идеята ми харесва. Аз от четири години съм само с една, все не й идва реда на втората, но и това ще стане някой ден. :)

Nina Haveheart said...

Прекрасна е, Ида! <3

T. said...

Докато гледах поста ти и приятелят ми мина зад мен и каза: Ей, това си е вграден GPS :DDDD

Pink Flower said...

Страхотно тату <3

Mannierox said...

Страхотен е! Много ми харесва и има някакъв 3D ефект сякаш наистина изглежда обла. Хайде, да е една от многото бъдещи осъществени мечти!

Unknown said...

Честито и да ти носи много вдъхновение и сила!

Gabbie said...

Честито, Ида! Аз самата не бих се изрисувала, но много се радвам на хора, които откриват своя символ и го правят част от себе си! Да си я носиш със здраве, както се казва :))

Dilly Blog said...

Честито Ида! Много е хубава! Щях да питам за татуйста, защото изгубих контакт с моят, но виждам че си го споменала и аз се интересувах от това студио, радвам се че си останала доволна, май и аз ще им се доверя. :)

MerryStef said...

Прекрасно е татуто <3
Аз много исках да си направя фея или пеперуда на китката преди време, но докато се реша докрай и мина времето. Сегашният ми приятел не ми дава да се шаря трайно по тялото хахахах

Unknown said...

Разкошна е! Честито! :)

Vorpax said...

Честито, много е хубава. Аз преди 2 седмици по време на тату-конвенцията в Бургас добавих 2 нови татуировки на двете китки, наистина не боли толкова много колкото очаквах. Но май това се дължи на факта че има само контури, без запълване. Върти ми се в главата, че запълването на татуировките боли повече отколкото контура, ама няма спомен - старите си ги правих преди доста годинки.

Nina Vasiljevic said...

Честита татуировка, страхотна е!

Nina Vasiljevic said...

Честита татуировка, страхотна е!