Saturday, 1 September 2012

NOTD: Chanel- Vertigo

Здравейте!

Днес ще ви покажа един от лаковете от новата есенна колекция на Chanel- Vertigo. Принципно не държа изобщо на скъпите марки, но този ме грабна заради уникалния си цвят, какъвто не бях виждала досега. В тази връзка искам да спомена, че Chanel  от години насам са нещо като законодатели в тенденциите при лаковете- те лансираха ментовото, а също и калнокафявото, които после бяха възпроизведени в безброй вариации горе- долу от всяка марка, за която се сещам. Така че, предполагам и този нов лак скоро ще се сдобие с множество копия.

Цветът му е наистина уникален- комбинация от кафяво, тъмнолилаво и асфалтово сиво, а освен това е осеян с множество блестящи частици в червено, лилаво и розово. Седи просто разкошно на ноктите, но има нещо, което не ми харесва- частиците на обикновена дневна светлина или в затворено помещение изобщо не се виждат, само при директна слънчева светлина, но дори и тогава не са особено отчетливи. Ако бяха  малко по- видими, лакът щеше да е още по- прекрасен. Въпреки това е много елегантен и интересен цвят и ми харесва, но съм съвсееем леко разочарована предвид цената му.
Бях чувала, че лаковете на Chanel са много нетрайни, но аз нямам такива проблеми- издържа на ноктите ми четири дни без никакви поражения, може да изкара и седмица. Цената му е ужасно висока- аз го взех за 20 евро от Франция, тук май е около 42-3 лв, което за един лак за нокти е огромна сума, но ако можете да си го позволите, е добро попадение, което няма да остане незабелязано върху ноктите ви, а освен това е супер подходящ за идващата есен. Ето и снимки:
На вас харесва ли ви?
11 comments :

*murfeishun* said...

Много се чудя дали да си го взема и съм със смесено мнение дали ми харесва. При моите нокти Шанел се задържа доста малко, имам опит с два техни лака, но имат уникални цветове. От колекционерска гледна точка не са за изпускане някои, а от моя щом е Шанел... хммм ^^ :D

Ася said...

На мен лично - никак. Някакво никакво лиляво-черно-кафяво.

Dilly Blog said...

Много харесвам блога ти! Супер интересен е! Продължавай само така :))

beautylovesbooks said...

На моите нокти издържа само един ден. Обожавам цвета, но за 44 лева може да се купят много лакове.

Ida said...

Ако можеш го пробвай в магазина преди това, защото не на всеки харесва. :) Успех, каквото и да решиш!

Ida said...

Благодаря!

Ida said...

Много неприятно! А за 44-те лева си съвсем права... :/

Resident Konté said...

И при мен за съжаление издържа само един ден и след това започват да се люспят връхчетата :( Иначе цветът ме кефи много.

iiv_mortisha said...

Много красив лак, но не ме кара да дам 44лв за него, ще чакам по-евтини копия, а може би и по-добри, имайки предвид видимостта на частиците :-)

iiv_mortisha said...

Ида, махни тоя код, ако не ти е проблем, че лично аз се изнервих докато го нацеля от десетия път

Unknown said...

Изглежда толкова красив в шишенцето и толкова скучен на ноктите. Жалко...

shiderova.blogspot.co.uk