Wednesday, 18 July 2012

NOTD: Rimmel- Limealicious

Здравейте!
Днес май за първи път ще направя отрицателно ревю на лак за нокти. Става въпрос за свежия и необичаен Limealicious от новата серия на Rimmel 60 Seconds. Нова е само за България обаче, защото съм си купувала лакове от нея от Англия преди почти две години... Нищо, по- добре късно, отколкото никога, нали така? 

Тази серия я има от няколко седмици по щандовете на марката в ДМ и Лили, дори е намалена на промоционална цена 2,99 лв. Има интересни цветове, харесах си още два- три, но не съм много убедена, че ще си ги купя. Това, което не ми харесва, е че има явна разлика между нанасянето на лаковете, които съм си купувала от Англия, и този тук. Първият пласт е ок, но вторият е ужас- тегли се, влачи се и става на черти, ако не го нанасяте внимателно, все едно е поне на няколко години. Може би се дължи на това, че е много бързосъхнещ ( наистина след 60 секунди е готов ) или заради жегата, но тогава защо английските лакове не правят така?
Ето го и самият лак на ноктите ми:


Цветът наистина е много интересен, рядко виждам подобен лак за нокти, и определено привлича погледите. Не съм напълно сигурна, че ми отива обаче. Леко ми идва в повече, въпреки че по принцип харесвам странни цветове. Ще продължа да си го нося де, но не съм супер впечатлена. :( Знам ли, надявам се само на моя нещо да не му е в ред, или наистина да е от горещината, но все пак трябваше да споделя впечатления.

Вие какво ще кажете?


14 comments :

my makeup creations said...

Ида,цвета наистина е уникален.В момента в който видях поста ти и се сетих за вуйна ми която много обича зеления цвят,но след като прочетох статията се замислям дали да и купя един такъв.Дано да е от жегата,защото цвета е уникален ! :)

Silviya said...

Действително лака съхне бързо. Плътен е. Аз го харесвам. Дори и да се появят такива черти, то те изчезват веднага след като изсъхне лака.

Ida said...

Явно е до лак, защото при моя чертите се махнаха чак, когато сложих дебел пласт топ лак отгоре. Радвам се, че твоя е ок обаче! :)

Silviya said...

Всъщност и аз това имах предвид, че след топ лака, всичко е ОК :)не се изразих правилно.Но мен това не ми пречи. А с другите цветове от тази серия пак ли е така?

Ida said...

Ами тези, които имам от Лондон- сив и тюркоазен, са си ок и не правят така, въпреки че са вече на две години. Мен това ме ядоса. Дано да е някакво съвпадение, или да е от жегата. Не е редно нов лак да се влачи, сякаш е полуизсъхнал. :(

Gabbie said...

Пробвай да го държиш в хладилника, а преди употреба да го затопляш с ръце :)

Anonymous said...

Аз си взех един цвят - Euphoria се казва и нямам проблеми с нанасянето. Като се има впредвид, че заедно с OPI, лаковете на Римел от ароматизираната плодова серия са ми от най- любимите за нанасяне лакове, това, което споделяш много ме озадачи.

Ida said...

Благодаря за идеята, ще пробвам! :)

Ida said...

И аз принципно съм голям фен на лаковете на Римел, дано само при мен да е така с този конкретно.

TheBlackWidow said...

Много ти отива, страхотен цвят е.

Petra said...

И аз имам един Rimmel, който се влачи по същия начин. Според мен просто са си такива лаковете. Съхнат много бързо и затова трябва да се действа бързо, за да се разнесе равномерно и да не става неприятно натрупване.

Vorpax said...

Ида, този цвят много ми прилича на Melly # 59 - с него нямам проблеми с нанасянето. Ако ти е харесал цвета, но не си доволна от консистенцията на римелския лак можеш да пробваш този на Mally:

http://bloodredbeauty.blogspot.com/2012/06/my-first-guest-blogging-experience.html

Dilly Blog said...

Много ми харесва! Много отдавна искам такъв цвят лак. Още от както излезе колекцията на O.P.I. за Шрек :)))

Unknown said...

И аз имам същия цвят и за съжаление- същите проблеми с нанасянето. Сигурно е от консистенцията и това че е бързо-съхнещ. Цвета обаче е убийствен!